Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdanska šminka

Zlatno, srebrno, bijelo... samo nek' sjaji!

maskara
Oriflame
29.11.2010.
u 16:00

Do kraja godine zaboravite na blage tonove i krilaticu ‘'manje je više'’, neka se sjaji i svjetluca - od obraza i kapaka do blistavih usana i laka za nokte

Sve vezano za božićne blagdane karakterizira blještavilo svjetlucavost, šljokice...

Sjaj i ljeskanje svjetlosti na svemu trik je kojim se podiže atmosfera, daje dašak glamura i atmosferu svečanosti. Tako je i s prazničnom šminkom.

Do kraja godine zaboravite na blage tonove i krilaticu ''manje je više'’, neka se sjaji i svjetluca - od obraza i kapaka do blistavih usana i laka za nokte. Zavirite u toaletne torbice, iskopajte sve sedefasto i svjetlucavo (ne zaboravite provjeriti rokove trajanja!) ili se počastite nekom kozmetičkom i dekorativnom sitnicom iz blagdanskih linija koje su na tržište izbacile sve kozmetičke kuće.

Kombinirajte sjenila prema svom ukusu sa zlatnim ili srebrnim sjajilima, šljokicama... Uobičajeni "noir look" neka zasvjetluca božićnim glamurom uz pomoć svjetlucavo srebrne boje, a dodajte i plave tonove, ljubičastu ili šumski zelenu. Ne zaboravite ni svečanu tamnocrvenu, tamnoljubičastu s naznakama iluzije srebra i crvenu poput brusnice. Bitno je da - bliješti!

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brainiac
16:37 29.11.2010.

Ovaj model ima fakat lose umjetne trepavice (plastic fantastic) nasadjene i gore i dolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije