Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zlatarnica Rodić - prava adresa za veliki dan

Zlatarnica Rodić
Foto: Barbaba Turšan Mišić
1/7
10.09.2019.
u 09:08

Dobro poznata zagrebačka zlatarnica koja već dugi niz godina uspješno uljepšava mnoge trenutke ručno rađenim nakitom i proizvodima od zlata i srebra jedna je od prvih adresa na koju se mladenci javljaju pri odabiru burmi.

Zašto? Prvenstveno zbog njihovog personaliziranog pristupa.

"Mladenci nam se javljaju iz cijele Hrvatske, a najviše pokrivamo Zagreb. Najčešće dolaze s već razrađenom idejom u kojem smjeru bi išla estetika burme, te kroz razgovor zajedno dođemo do najbolje opcije. Ono što smo primijetili jest da mladencima puno znače naše sugestije, posebice zbog finalne cijene prstenja." govori nam Tomislav Rodić, jedan od sinova Josipa Rodića, vlasnika zlatarnice.

Provjerili smo kako to izgleda kada se ručno izrađeno prstenje prema željama mladenaca pojavi kao centralni simbol njihovog velikog dana.

Vjenčano prstenje Zlatarnice Rodić na vjenčanju
Foto: Barbara Turšan Mišić

Vjenčano prstenje Zlatarnice Rodić na vjenčanju
Foto: Barbara Turšan Mišić

Ovom simbolu dugovječnosti i trajnosti braka mnogi ne pridaju toliku važnost sve do momenta kada se ne nađu pred oltarom. U tom trenutku upravo ovaj nakit postaje centralni materijalni simbol odluke na ljubav, trajnost i odanost partneru.

Prsten kao materijalni simbol ženidbe, zlatarnica Rodić
Foto: Barbara Turšan Mišić

"Riječ je o nakitu koji nosi veliku odgovornost. Dok sav ostali nakit poput naušnica i ogrlica ima prvenstveno estetsku ulogu uljepšavanja, te se nosi periodično, ovdje govorimo o komadu nakita koji ima puno veću odgovornost. On u sebi nosi obećanje. Upravo zbog ove iznimno važne uloge stavljamo naglasak na zadovoljstvo budućih mladenaca već pri samom odabiru modela. " govori Tomislav.

Burme zlatarnice Rodić
Foto: Barbara Turšan Mišić

"Osim vanjskih odrednica poput vrste zlata i kamenja koje koristimo pri izradi prstenja, kada vidimo da su mladenci neodlučni, savjetujemo im da razmišljaju srcem i intuicijom, upravo zato što je riječ o predmetu koji će na njihovim rukama stajati dugi niz godina, često i do kraja života." približio nam je Tomislav Rodić proces odabira burme.

Sretno mladenci!

Mladenci neposredno nakon vjenčanja
Foto: Barbara Turšan Mišić

Pozivamo buduće mladence da s povjerenjem kontaktiraju zlatarnicu Rodić telefonom na broj 014814936, mailom na zlatarnicerodicinfo@gmail.com ili osobnim dolaskom u poslovnicu na adresi Bakačeva 11 u Zagrebu (nasuprot Zagrebačke katedrale).

Pogledajte neke od burmi iz kolekcije zlatarnice!

Više modela na web stranici Zlatarnice Rodić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije