Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Život je složen. Neka briga o rublju ne bude

Gorenje WaveActive
Foto: Promo
21.08.2019.
u 09:01

Uz novu Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate.

Pranje rublja predstavlja svakodnevnu obavezu u prosječnoj obitelji kojoj je potrebno posvetiti određeno vrijeme. Da ne spominjemo još i glačanje koje oduzima još više vremena ili činjenicu da čak i oprano rublje može imati tragove mrlja ili neugodan miris. Život može biti složen i bez toga, pa zašto ne bismo brigu o rublju učinili jednostavnom?

Uz novu Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate. SteamTech učinkovito njeguje rublje i uklanja nečistoće, bakterije, mikrobe i neugodne mirise te osigurava dodatan tretman rublja parom na kraju programa sušenja kako bi se osvježila vlakna, a odjeća postala mekša i manje naborana, čime se minimizira, ako ne i u potpunosti uklanja potreba za glačanjem.

Perilice rublja mogu postati prilično glasne za vrijeme procesa pranja, a i velik su potrošač električne energije. Ipak, kod Gorenje WaveActive perilica i sušilica rublja to nije slučaj jer se mogu pohvaliti jedinstvenim bočnim stranicama StableTech i inverterskim PowerDrive motorom koji osigurava veliku uštedu energije do A+++(-50%) u potrošnji energije za perilice te A+++(-10%) za sušilice rublja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije