Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maestralnom revijom mladog Riječanina Cro-a-Porter potvrdio svoj modni primat

Zigman radi za rock princeze budućnosti zaposlene u banci

Cro-a-Porter
Saša Zinaja
11.10.2009.
u 18:42

Tradicionalno profinjeni Boris Pavlin i ovog je puta ponudio raskošne kreacije haljina koje gotovo sve mogu proći pod vjenčanice.

Bauljanje po totalnom mraku, čekanje od gotovo pola sata, glazbeno mučenje uživo, revija uz koju je trebalo dijeliti čepiće za uši... Sve to i mnogo toga više, uključujući onu da “moda boli”, a nakon ove su nas doslovno boljeli bubnjići, može se reći za show kojim je Juraj Zigman otvori zadnji dan Nivea Cro-a-Portera.

No, kad su uz dva motora i neizdrživo glasne snimke morotističkih orgija manekenke – nabijene adrenalinom – izašle na pistu, bilo je jasno da se muka i te kako isplatila. Uz zvučne i vizualne senzacije vidjeli smo kolekciju koju vrijedi pamtiti, na tragu glamurozne neo gotike. Zigman je podcrtao neke svoje prijašnje ideje i stvorio odjeću za rock apokalipsu budućnosti – nešto između “Mad Maxa” i “Bladerunera”.

No, kad se iz cjeline, odlično naglašene stajlingom, izvuku pojedini komadi – npr. sakoi – jasno je da ih može odjenuti i stroga menadžerica neke uspješne firme. Dobili smo dakle “multipraktit” modu u kojoj nema ravnodušnih. Stoga: bravo! I Zigmanu i Cro-a-Porteru - koji je baš ovom revijom, uz sve jaču konkurenciju, zadržao svoj modni primat.

Pohvale idu i na račun kolekcije “Boudoir”. U jednoj njihovoj ružici našivenoj na svečanu haljnu više je rada nego u nekim kopletnim kolekcijama, a treba im odati i priznanje što su izmakli općem teroru crnom bojom.

Tradicionalno profinjeni Boris Pavlin i ovog je puta ponudio raskošne kreacije haljina koje gotovo sve mogu proći pod vjenčanice, ali vidljivo je da pokušava u kolekciji ponuditi i odjeću za “svaki dan”. I gošća iz Srbije Tijana Pavlov steći će u nas poklonike svojom muškom kolekcijom, ponajprije zbog zanimljivo krojenih hlača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije