Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka djevojčice

Zgodna pilotkinja u svijetu muškaraca: Ovo je idealan posao kada imate dijete

Iris de Kan, pilotkinja
Foto: Instagram
1/5
03.05.2019.
u 22:07

Tvrdi kako je još kao 5-godišnja djevojčica znala da želi letjeti i to je ostvarila. Danas je majka dvogodišnje Kiki i tvrdi kako je njen posao idealan za zaposlene majke.

Nema ih puno, tek pet posto žena je među kolegama pilotima. Jedna od njih je zgodna Iris de Kan, Irkinja koja radi za niskobudžetni avioprijevoznik EasyJet. 

Osim toga je i majka dvogodišnje djevojčice, a stigne i objaviti fotografije na Instagramu 

U moru reality showova, jedan i onaj koji prikazuje život pilota, u kokpitu te izvan njega, a Iris de Kan, kao kapetanica komercijalnog zrakoplova EasyJeta jedna je od glavnih zvijezda. 

Iris de Kan, pilotkinja
1/5

Tvrdi kako je još kao 5-godišnja djevojčica znala da želi letjeti i to je ostvarila. Majka je dvogodišnje Kiki i tvrdi kako je njen posao idealan za zaposlene majke. Stigne, tvrdi, odvesti dijete u vrtić, doći po nju, a između i odraditi pokoji let. Kući je i navečer te može ušuškati u krevet svoju djevojčicu pred spavanje. 

S njom se slaže i prva časnica Rachel Sylvester Murphy. Obje su složne i da se još uvijek suočavaju s začuđenim pogledima i pitanjima: Kako je to biti žena pilot? Tvrde kako je žalosno da je tek pet posto žena među pilotima te ohrabruju djevojke da budu ono što žele i ako žele postati pilotkinje da ne odustaju od tog sna. Sve se može s ovim poslom, i letjeti i imati obitelj, zaključile su gostujući u emisiji britanske televizije This morning sofa. 

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
22:57 03.05.2019.

Ne kužim što je tu idealno? Bilo koji posao odvaja majku od djeteta, a posebno navedeni.

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
22:58 03.05.2019.

Ne kužim što je tu idealno? Bilo koji posao odvaja majku od djeteta, a posebno navedeni.

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
22:58 03.05.2019.

Ne kužim što je tu idealno? Bilo koji posao odvaja majku od djeteta, a posebno navedeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije