Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vara ženu

`Zgodan sam i to je moje prokletstvo. Mijenjam žene kao čarape`

Getty Images
10.03.2019.
u 16:22

Osjeća veliku krivnju, a oženio se prošle godine jer mu je dosadilo stalno biti sam. Iako je okružen s toliko žena, osjeća se usamljeno.

Imao sam odličan seksulani život sa svojom ženom, ali to me nije spriječilo da imam još tri sa strane samo zbog seksa.

Tridesetosmogodišnji muškarac pravi je zavodnik još od školskih dana. Obdaren dobrim izgledom, lijepim licem, bio je magnet za žene još od mladosti. No, iako se mnogima može činiti kako je jedan od najsretnijih na svijetu, ovaj muškarac osjeća se potpuno  prazno i usamljeno. 

Seks je ono na što misli cijelo vrijeme. Ispričao je kako je imao prvu djevojku sa 16 godina. Bila je starija od njega dvije godine i uvela ga je u svijest seksa. Iako su se odlično slagali, prva djevojka nije bila ona s kojom se zamišljao provesti cijeli život. Stoga je krenuo dalje. Mnoge su "padale" na njegov izgled pa ih je mijenjao "kao čarape".

Požalio se poznatoj terapeutkinji na portalu The sun, Deidre, od koje je zatražio savjet. Naveo je kako se osjeća da je njegov izgled njegovo prokletstvo i nije napravio ništa kako bi bio dobra osoba. Osjeća veliku krivnju, a oženio se prošle godine jer mu je dosadilo stalno biti sam. Iako je okružen s toliko žena, osjeća se usamljeno. Svi njegovi prijatelji imaju obitelj i djecu i sretne živote, a on živi od "seksa", bez kojeg bi, kaže poludio. Iako je sa 33-godišnjom suprugom imao odličan seksualni život, s vremenom je seks postao rjeđi, a njegove potrebe iste pa je imao još tri ljubavnice s kojima je održavao seksualnu vezu. 

Deidre mu je odgovorila kako je dobro da je svjestan problema, no uzrok nalazi u odnosu njegovih roditelja prema njemu koji mu nisu dali osjećaj da je kao osoba poseban. Njegovo samopuzdanje je nisko, unatoč dobromm izgledu pa traži nove potvrde kod drugih žena. Kako bi se prestao osjećati usamljeno, treba mijenjati svoje životne navike i ne tražiti utjehu u seksu s nepoznatim ženama već se posvetiti svojoj supruzi i usmjeriti svoju pažnju na nju. Tada će se i osloboditi ovog "tereta" koji ga čini usamljenim. 

Pogledajte i video Žena se olakšala u izložbenoj wc školjki

 

Ključne riječi

Komentara 24

AR
Arger
17:02 10.03.2019.

Majke vam, ajde mi jos recite da za ovo dobijate i plaću.

IL
ivan.lorkovic.zg
16:57 10.03.2019.

Ne brini se zbo toga vrlo brzo će ti doći vrijeme kao i svima kada češ moći mijenjati samo čarape.

Avatar Apsalar
Apsalar
17:37 10.03.2019.

Lipo skuvaš kavu, uspeš malo mlika, krcneš zglobove, rastegneš se, staviš duvan u zube, staviš prste na tipkovnicu i počneš tipkat izmišljenu priču.... kad se malo zahukta pripališ onaj duvan u zubima, pročitaš što si do tad napisala, zadovoljno dovršiš duvan i dovršiš "članak". Zadovoljno se potpišeš:autor-vl. Past će koja kuna po broju slova....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije