Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr

Ženstvenost eNVy room kolekcije ovog je puta tamnija i mračnija nego ikada

Envy room revija
Foto: PR FOTO
1/30
19.03.2015.
u 10:54

Crna boja vodi glavnu riječ u ovoj kolekciji ostavljajući dojam tajnovitosti, dok boje poput ljubičaste, žuto-zelene i tamno-plave daju svježinu i poletnost.

Poznati modni dvojac eNVy room još je jednom pokazao zašto su miljenici domaće publike ostavivši prepuno gledalište bez daha svojim tamnim i mračnim, a opet izrazito romantičnim modelima.

Svoju samostalnu reviju održali su pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike, u srijedu, 18. ožujka, drugog dana BIPA FASHION.HR-a, a u publici su se našli brojni poznati obožavatelji eNVy rooma: Nina Badrić, Mia Kovačić, Judita Franković, Kristina Krepela, Petra Kurtela, Lana Biondić, Sementha Rajhard, Andrea Andrassy, Tihana Harapin Zalepugin, Korana Gvozdić, Amanda Prenkaj i mnogi drugi.

Ženstvenost kao okosnica svake eNVy room kolekcije ovog je puta tamnija i mračnija nego ikada.

Otvoreno koketiranje sa seksipilom koje istovremeno niti malo ne umanjuje romantičnu crtu, koja se proteže u svakoj njihovoj kolekciji, ublaženo je blago konzervativnim krojevima haljina izrađenim od delikatne čipke koja je najčešće ručno dorađena perjem i perlicama.

Silueta je naglašena korzetima i suknjama visokog struka, a gornji dijelovi su uglavnom zatvoreni do grla uokvirenog samo bijelom kragnicom.

Asocijacija je, tvrde dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, mnogo, od glamurozno holivudskih diva, pin up-a, kraljica retro mode Dite Von Teese i Ulyane Sergeenko do viktorijanskog doba, a zajedno stvaraju šarmantnu kohezivnu cjelinu.

Crna boja vodi glavnu riječ u ovoj kolekciji ostavljajući dojam tajnovitosti, dok boje poput ljubičaste, žuto-zelene i tamno-plave daju svježinu i poletnost. Manekenke su na pisti nosile i najnovije modele sunčanih naočala iz ponude Ghetaldus optike, koje su savršeno upotpunile ženstvene i mistične kreacije.

Osim haljina u kolekciji su zastupljeni već prepoznatljivi eNVy room kombinezoni izrađeni od čipke, viskoze i tila kao i od šarenog, lepršavog muslina i organze.

Topovi krojeni kao sako, košulje puf rukava i hlače cigar kroja su također dio nove kolekcije, a na samom kraju revije publiku su oduševile neizostavne eNVy room vjenčanice.

Foto: PR FOTO

>>Revija eNVy room-a na nadolazećem BIPA FASHION.HR-u u znaku starog Hollywooda

>>Uz meksičku glazbu i Elfse počeo Bipa Fashion.hr

>>Ekskluzivni pogled na nove kolekcije dizajnera BIPA FASHION.HR-a

>>Ivica Klarić za moderne dandyje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije