Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plati pa 'naplati'

Ženski orgazam povezan je s visinom prihoda njihovih partnera

seks na radnom mjestu
26.02.2011.
u 16:37

Taj fenomen duboko je usađen u žene koje su kroz evolucijski proces tragale za partnerima visokih kvaliteta

Ženini orgazmi frekvencijski rastu s porastom prihoda njezinog partnera, donosi Times Online. Taj fenomen, kako tvrdi psiholog Thomas Pollet sa Sveučilišta Newcastle, duboko je usađen u žene koje su kroz evolucijski proces tragale za partnerima visokih kvaliteta. Kako bi potvrdio svoju tezu, profesor Pollet proveo je istraživanje u Kini, u kojemu su sudjelovale 1534 žene odgovarajući na pitanja o privatnom životu, uključujući pitanja o seksu, mjesečnim prihodima i drugim faktorima.

Analizirajući podatke, otkrio je da 121 žena uvijek doživljava orgazam za vrijeme spolnog odnosa, 408 žena ga doživi uglavnom uvijek, 762 žene priznale su da doživljavaju orgazam samo ponekad, dok 243 žene priznaju da ga gotovo nikad ne doživljavaju. Na razlike u učestalosti doživljavanja orgazma, ispostavilo se, utječe nekoliko faktora, a jedan od najznačajnijih je upravo mjesečni prihod i financijska stabilnost. 'Povećanje partnerovog prihoda imalo je osobito pozitivan učinak na učestalost doživljavanja ženskog orgazma', tvrdi Thomas Pollet.

Ključne riječi

Komentara 56

Avatar emilsali
emilsali
06:17 27.02.2011.

Ja znam samo za svrš Kod žena, manji orgazam.

PP
pp
17:17 01.03.2011.

liliZG -ček kaj se ti ne razvodiš? nakon duže suše svašta je dobro...

OB
-obrisani-
20:05 26.02.2011.

cijankalij Svršili su oni odavno sa nama i sa ovim narodom!!!! I to jako kratko, bez zadovoljstva.... A sada je vrijeme da OVAJ NAROD SVRŠI SA NJIMA ZA VIJEKE VJEKOVA!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije