Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DANA ŽENA

Žene ženama daruju dan samo za njih

žene ženama
Makronova
26.02.2010.
u 10:32

Akcijom Žene ženama, nizom besplatnih edukativnih programa sve sudionice mogu naučiti kako obnavljati svoj um, duh i tijelo, odnosno kako cjelovito brinuti o svom zdravlju.

I ove godine, peti put zaredom, Makronova ženama daruje jedan drukčiji dan samo za njih. Akcijom Žene ženama, nizom besplatnih edukativnih programa sve sudionice mogu naučiti kako obnavljati svoj um, duh i tijelo, odnosno kako cjelovito brinuti o svom zdravlju.

Vrsne stručnjakinje vodit će kroz praktične teme koje sve zaokupljaju – predavanja i ženske razgovore, radionice, vježbanja, tretmane, glazbu.  Bit će riječi o tome kako obnavljanju može pomoći prirodna prehrana i kako naučiti pripremati npr. zdravi doručak, kako pratiti tjelesne i životne cikluse žene, koja su eterična ulja najbolja podrška zdravlju žene, kako su povezani seksualnost i slika o sebi, koja tjelovježba kome najbolje odgovara, kako na vlastitom tijelu osjetiti sve dobrobiti shiatsu tretmana te Dr.Hauschka obnavljajućih tretmana… i još mnogo toga. Cijela se akcija odvija u sklopu Makronovina koncepta Cjelovito zdravlje žene, čija je autorica Jadranka Boban Pejić.

Kako bi se što lakše pronašlo slobodno vrijeme za obnavljanje, Makronova ovaj program organizira u nedjelju, 7. ožujka – uoči samog Dana žena. Predbilježiti se možete od 25. veljače putem telefona 099 4629 060.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije