Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Žene u ovoj tvrtki za Dan žena dobit će slobodan dan: "Muškarci kažu da se bez nas ne bi snašli!"

ridecar
04.03.2019.
u 12:50

Direktorica marketinga tvrtke RIDECAR ispričala nam je sve o tome kako su cijeli mjesec posvetili svojim zaposlenicama

Dan žena slavi ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica žena. Kako se mijenjaju trendovi poslovanja i svijest o utjecaju i doprinosu žena unutar djelatnosti koja nije nominalno ženska, ispričala nam je Direktorica marketinga tvrtke RIDECAR Tanja Roca kroz malu poslovnu gestu usmjerenu svim ženama njihove tvrtke.

ALLRIDE mobilna rješenja uključuju različite usluge od RIDECAR kratkoročnog, BIZZRIDE dugoročnog najma vozila te RIDE2 prijevoza putnika i taksi usluga. Sve usluge zapravo pripadaju jednom dijelu autoindustrije u kojoj je za ovako malu tvrtku jako veliki broj zaposlenica.

– U našoj tvrtki ima više od 30 žena, što je možda netipično za ovu djelatnost. Kolegice čine stup i ključne su osobe u različitim segmentima poslovanja – kako u računovodstvu, prodajnom dijelu operative po poslovnicama, tehničkom dijelu upravljanja flotom vozila, dispečerskom centru, marketingu pa čak i kao vozačice taksi vozila – priča nam Tanja Roca. Kao prvo, u nizu budućih događanja ALLRIDE Mobilna rješenja ove godine nagradit će sve zaposlenice slobodnim danom i cjelodnevnim wellness paketom i time na prekrasan i topao način obilježiti Dan žena. Cijeli ovaj mjesec tvrtka je posvetila ženama, pa tako, kaže nam Tanja, imaju popuste za kratkoročni najam vozila i taksi usluge u Zagrebu.

– Cijeli mjesec nam je u duhu žena – ispričala je Tanja te kroz smijeh dodaje kako su kolege muškarci priznali da ne znaju kako bi se bez njih snašli.

– Rekli su nam da će ovaj jedan dan još nekako izdržati, ali da bi dva bilo već previše.

Pozitivne su i reakcije prijatelja, suradnika i partnera koji su čuli za ovaj hvalevrijedan potez.

– Svi reagiraju pozitivno, ali bih ipak rekla i s dozom nevjerice. Valjda smo mi takvo društvo da lijepe i pozitivne geste poslodavaca gledamo s nekih drugih perspektiva. To je samo jedan dan, mi ga obilježavamo na ovakav način, netko drugi će možda pokloniti ružu ili nešto slično svojim kolegicama. Bitno je da se malom gestom pokaže zahvalnost na doprinosu i različitim ulogama koje žene danas uspješno nose.

Upoznajte prve žene članice Kravat pukovnije!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije