Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludost ili ulaganje?

Žene su spremne potrošiti i do 2000 kn na uredsku zabavu

mala crna haljin (1)
Pixsell
10.12.2012.
u 11:15

I prije nego ona počne žene će za uredsku zabavu izdvojiti i više od 200 funti

Možda se žene u Hrvatskoj ne mogu poistovjetiti s Britankama jer primanja nisu ni približno jednaka, a i kriza je učinila svoje. No u vrijeme darivanja i žene se pokušavaju nagraditi za napornu radnu godinu pa priliku da zablistaju i učine kolegice zavidnima neće propustiti ni na božićnoj zabavi. Ma koliko god ih to stajalo...

A žene su spremne potrošiti i do dvjesto funti na novu haljinu, cipele i šminku za božićnu zabavu, otkrila je najnovija britanska studija. Dok 45 posto zaposlenih potroši najmanje 100 funti na pripremu za zabavu, druge su spremne potrošiti i mnogo više. Ponekad se žene ne mogu odlučiti koja će im haljina baš savršeno odgovarati na dan zabave pa za svaki slučaj odaberu tri, što su priznale dvije od tri žene, u nastojanju da impresioniraju svoje kolege ili kolegice novim i nesvakidašnjim izgledom. Kako bi si podigle samopouzdanje, 52 posto priznaje da potroše najmanje 30 funti na podstavljene grudnjake. Istraživanje supermarketa ASDA također je zaključilo je da žene osjećaju pritisak da izgledaju impresivno, a 67 posto tvrdi da zbog toga ne može spavati noć prije, piše Daily Mail

No nije samo haljina u igri, ovdje se računa i donje rublje, cipele pa i posjet frizeru, usluge šminkanja ili dobivanje tena u solariju. Polovina ispitanica priznala je da dodatnih 20 funti potroši na umjetne trepavice, frizuru, ruž , a trećina ih je priznala da su "uložile" u manikuru, pedikuru i pramenove prije božićno-novogodišnje zabave.

 

Britanke potroše oko 200 funti (1800-2000 kuna) na:

- novu haljinu, odjeću i tajice – 60 funti (550 kuna)

- nove cipele – 35 funti (330 kuna)

- sprej za samotamnjenje – 25 funti (230 kuna)

- umjetne trepavice, ruž ili ostalu šminku – 20 funti (180 kuna)

- manikuru i pedikuru – 20 funti (180 kuna)

- pramenove ili šišanje – 25 funti (230 kuna).

Komentara 1

LI
liliZG
15:41 10.12.2012.

Možda u Engleskoj........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije