Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
one sve planiraju

Žene su rjeđe uhvaćene u preljubu jer se ne hvale kao muškarci

prevara
Photos.com
20.06.2012.
u 17:08

Da im supruge imaju nekoga sa strane, muškarci otkriju tek u pet posto slučajeva...

Žene su puno uspješnije u skrivanju tragova nakon prijevare nego muškarci. Njih partneri ulove u pet posto slučajeva, dok one supružnike uhvate u čak 17 posto slučajeva. Da je prevarilo svoje supružnike i to uspjelo zatajiti, priznalo je 95 posto žena i 83 posto muškaraca, piše u zaključku studije portala UndercoverLovers.com.

Od onih koji varaju čak 89 posto njih nikad ne uhvate u prijevari ili krevetu s drugom osobom.

– Žene planiraju, imaju strategiju i bolje čuvaju tajnu, dok su muškarci impulzivniji – kaže psiholog David Holmes sa sveučilišta u Manchesteru.

Muškarci se češće hvale izvanbračnim aferama, dok su žene emocionalno sofisticiranije u svojim reakcijama, piše Daily Mail.

Komentara 1

VE
Vexans
15:43 23.06.2012.

"Žene planiraju,imaju strategiju i puno bolje skrivaju prijevaru" !U prijevodu,žene su masovni ubojice bračne ljubavi,uništavaju budućnost svoje djece i to studiozno,nadmoćno i sve drže pod kontrolom! ps.onda se pojavi pijana budaletina i nju ustrijeli.Nije za vjerovati da se tako što pušta u javne medije! B.A.B.E. , da vas čuemo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije