Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Žene preporučile: Ovo su najkvalitetnija, a pristupačna sredstva za čišćenje pećnice i roštilja

Dm.hr
01.05.2021.
u 07:00

Nakon kuhanja i pripremanja hrane za Praznik rada dobro će vam doći sredstva za čišćenje kuhinje - ovo je top 5 najkvalitetnijih za koje ne treba izdvojiti puno novaca.

Društvene mreže mjesto su na kojem možete pronaći doslovno sve što vas zanima jer ljudi svakodnevno dijele savjete, trikove i mišljenja o raznim proizvodima i uslugama koje su na tržištu, a mi smo danas izdvojili proizvode za čišćenje masnih naslaga koji su proglašeni najboljima, ali i najpristupačnijima - ususret Prazniku rada kada će mnogima trebati dobro sredstvo za čišćenje rešetke od roštilja i pećnice.

Jedan od najhvaljenijih proizvoda za odmaščivanje može se koristiti za doslovno sve što imate u kuhinji - radne površine, kuhalo, pećnicu, roštilj, odvod, hladnjak i mikrovlanu pećnicu. Sanytol sredstvo za čišćenje ne sadrži izbjeljivač, pa samim time i ne oštećuje površine, a još jedna odlična strana proizvoda, pogotovo u vrijeme pandemije, je dezinfekcijski učinak kojim ubija bakterije i viruse. Za 500 ml proizvoda trebate izdvojiti svega 22,90 kuna.

Foto: Dm.hr

Univerzalno sredstvo za čišćenje od Froscha također je oduševilo mnoge jer učinkovito uklanja tvrdokornu prljavštinu, prikladno je i za kuhinjske površine na kojima se odlaže hrana te sadrži biorazgradive sastojke - što je sve više traženo. Odlično je i za kupaonicu, a mrlje uklanja u jednom potezu. Za 500 ml sredstva koje, kako kažu žene, odlično miriše, trebate izdvojiti 19,90 kuna u drogeriji.

Foto: Dm.hr

Za dvadesetak kuna, također u drogerijama, možete kupiti i pastu koja je jako hvaljena. Marka je Dr.Beckmann, a u kutijici dobijete 250 g guste paste koja odlično uklanja mrlje s indukcijske ploče za kuhanje.

Foto: Dm.hr

Na ovoj listi našao se i jedan hrvatski proizvod za čišćenje tvrdokornih mrlja koji se, kako piše na deklaraciji, lako ispire, ne oštećuje površine koje se čiste, a možete ga upotrijebiti za uklanjanje najtvrdokornijih i zagorjelih mrlja s pećnica, roštilja i kuhinjskih napa. U pitanju je Permetal čija je cijena 23,90 kuna, a žene kažu da je pećnica 'kao nova' nakon korištenja.

Foto: Dm.hr

Nakon pečenja roštilja rešetku očistite u par poteza s Denkmit sredstvom u obliku spreja - odstranjuje masnoću, tvrdokorne i zagorjele mrlje, a oduševilo je mnoge korisnike. Za cijenu od 13 kuna dobijete 500 ml proizvoda.

Foto: Dm.hr

Isprobali smo prvi hrvatski električni romobil: "Može potegnuti 25 km/h, a bez punjenja će Rolla prijeći do 50 kilometara"

Kokosovo ulje odlično je za prehranu, ali i za čišćenje: Znate kako ga koristiti?

1/9

Komentara 1

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
14:40 01.05.2021.

Mozes si mislit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije