Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši u mislima

Žene potvrdile: Sa supruzima seks nije najbolji u životu

Ljubav
vl
05.12.2012.
u 10:27

Osim što su se bolje zabavljale s prijašnjim partnerom, čak 66 posto žena kazalo je da bi radije čitale knjigu, gledale film ili spavale nego se seksale s partnerom...

Nebrojeno studija potvrdilo je da žene za životne suputnike odabiru stabilne i staložene partnere koji im mogu pružiti sigurnost i uz koje se osjećaju zaštićeno. Oni možda nisu toliko impulzivni i divlji, pa se ne može očekivati ni da im je seksualni život \"neobuzdan\" ili avanturistički. Sukladno tome, čak je četvrtina ispitanica u istraživanju portala iVillage, priznala da im je bivši dečko bio bolji u krevetu od sadašnjeg supruga, kao i da im je seks u braku monoton, ali da im to odgovara. Malo manje od polovine okarakteriziralo je seks sa suprugom kao najbolji u životu.

- Ženama seks nije najbitnija stvar na svijetu jer one imaju i drugih prioriteta. Danas je njihov život toliko ubrzan i stresan da su im odmor i opuštanje zapravo bolji od igrica među plahtama - istaknula je urednica Liz Zack.

Od ukupno 2000 ispitanica 66 posto kazalo je da bi radije čitale knjigu, gledale film ili spavale nego se seksale s partnerom.

Komentara 3

LI
liliZG
13:11 06.12.2012.

To su one žene koje su pametno odabrale partnera za muža, a mi ostale koje nismo pametno odabrale muževe......

AN
Antiša
10:42 07.12.2012.

Tih 66 posto ne znaju što je pravo vođenje ljubavi. Same su krive za to. Trebale bi što prije posjetiti psihoterapeuta.

DO
Dolinski
10:51 07.12.2012.

Zato pametni muškarac uzima ženu koja nema seksualnog iskustva jer ga takva neće uspoređivati i omalovažavati time.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije