Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZA OPSTANAK

Žene glume nedostižnost kako bi našle onoga pravog

04.12.2008.
u 09:26

Žene koje naizgled uživaju u igri lovca i lovine sa suprotnim spolom u biti na taj način odlučuju o tome koliko je njihov potencijalni partner dobar za ulogu oca njihova potomstva, pokazale su najnovije studije.

Znastvenici tvrde da žene koriste svoju narav i glumljenje kako ih je teško osvojiti da bi muškarcima povećale izazov i eventualno ih dobile na to da se dokazuju protiv mogućih suparnika.

Profesor John McNamara, koji je ovo istraživanje proveo, objašnjava kako se čednost i potreba za pomaganjem međusobno potiču. No, dodaje i to da su neki muškarci u ovoj isprepletenoj igri našli načina kako varati.

- Što je žena čednija, muškarac će se više truditi pomoći joj, a što je više muškaraca oko njih, to će žene biti čednije - objasnio je McNamara dodavši kako će "žena na kraju svega definitivno odlučiti s kim će imati dijete, odnosno koga će odbaciti i krenuti u novu potragu".

Neki su muškarci s godinama razvili sposobnost pretvaranja do te razine da uistinu uspiju zavarati potencijalne partnerice uvjerivši ih kako su spremni uvijek biti tu kada im to zatreba.
(mbb)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije