Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li se pronašli?

Žene će pred partnerom pustiti vjetar nakon devet mjeseci, a muškarci nakon osam

shutterstock
22.02.2020.
u 07:00

U istraživanju je sudjelovalo 2000 ljudi, a puštanje puštanje vjetrova pokazalo se kao najneugodnija radnja, odmah nakon obavljanje nužde u partnerovu domu

Novo istraživanje pratilo je vrijeme potrebno za prelazak određenih velikih prekretnica i nekoliko neugodnih trenutaka. U ovom važnom romantičnom istraživanju sudjelovalo je 2000 osoba kako bi se otkrilo koliko ljudima treba vremena za određene radnje u vezi, poput posuđivanje odjeće, razgovora tijekom obavljanja nužde i dijeljenje Netflixovog računa.

Prema ovom istraživanju ženama je potrebno sedam mjeseci kako bi se osjećale dovoljno ugodno da obave veliku nuždu u domu njihovih partnera, dok muškarci to rade nakon pet mjeseci. Kako bi mogli pustiti vjetar, ženama treba devet mjeseci, a muškarcima ne puno manje - osam mjeseci. Muškarcima i ženama treba isto vrijeme za priču o prijašnjim seksualnim iskustvima, sedam mjeseci.

Začuđujući podatak bio je da muškarcima treba kraće da pričaju o menstruaciji, samo šest mjeseci, dok je ženama potrebno barem sedam mjeseci. No, ovo samo pokazuje kako je ženama teško pokazati istinu o sebi. Tako se dok su gole pred svojim partnerom, ugodno osjećaju tek nakon osam mjeseci, a muškarci se osjećaju ugodno nakon samo pet mjeseci.

Kada se radi o dijeljenju hrane, muškarci to rade ranije, nakon četiri mjeseca veze, dok ženama treba pet mjeseci. No kada se radi o brijanju, muškarcima je ugodno to prestati raditi nakon devet mjeseci, dok ženama treba cijela godina, prenosi unilad.co.uk.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije