Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele se istaknuti

Žene biraju manje lijepe prijateljice za izlazak

\'zivot - 15.07.2006. ...zrce...pag...novalja...brija... Foto:Antonio Bronic\'
Antonio Bronić/PIXSELL
24.07.2012.
u 11:54

Žene koje nisu u vezi na zajednički izlazak češće će pozvati prijateljicu koja nije toliko privlačna, pokazali su rezultati britanskog istraživanja

 

Najčešće se za izlazak single-djevojke dogovore s jednom i više prijateljica kako bi se osjećale sigurnije i lakše odbile neželjenog udvarača. A poželjno je da su prijateljice manje atraktivne od njih kako ne bi privukle baš onog koji im se sviđa. Čak polovina ispitanica u istraživanju Lambrinija potvrdila je da je idealna prijateljica za izlazak duhovita, dobra i "ne odveć lijepa". Iako se čini da odabir nije dosljedan, djevojke su priznale da namjerno pozivaju manje lijepe prijateljice kako bi se istaknule i privukle više potencijalnih partnera.

Prijateljice na izlasku i noćnim zabavama imaju još jednu važnu zadaću. Ako im za šankom netko postane prenaporan, od prijateljice se očekuje da spasi situaciju. Obično su znakovi za bijeg unaprijed dogovoreni, pa se podrazumijeva hitan poziv ili poruka te odlazak do WC-a, a nakon toga bijeg iz kafića ili kluba, prenosi Daily Mail.

Komentara 4

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:28 24.07.2012.

A što ako naiđu na dvojicu koji su si odabrali tko će koju, pa navale na obje?

M3
Miške 3
13:48 24.07.2012.

To je istina.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:22 25.07.2012.

Jedan mi prijatelj rekao da on redovno voli upoznavati neugledne cure. Zato jer one imaju lijepe prijateljice! Znači, ima logike. S druge strane, mala je mogućnost i da postoje dvije jednako lijepe u razredu, društvu, uvijek je jedna bolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije