Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješne i snažne

Žene, koliko zarađujete? Evo kako to može utjecati na vašu vezu

Ured
Foto: Thinkstock
16.01.2015.
u 11:31

Kao i u brojnim drugim situacijama koje nam je donijela emancipacija, žena se treba dvostruko truditi.

Zarađujete li više od svog partnera?

Čestitamo vam, premda vas i upozoravamo na to da ta situacija često donosi i nove probleme. Istraživanja su pokazala da puno češće dolazi do razvoda brakova u kojima žena zarađuje više od muškarca. Koliko god da su se društveni odnosi modernizirali, žena koja plaća na blagajni dok on sprema kupljene stvari nije baš česta slika – posebno ne ona u kojoj muškarac ima osmijeh na licu.

Kao i u brojnim drugim situacijama koje nam je donijela emancipacija, žena se treba dvostruko truditi. Konkretno, u ovom slučaju mora i napuniti novčanik i smiriti ego svojeg partnera.

Žene koje grade svoju vlastiti karijeru imaju znatno lošije ljubavne živote od onih koje nisu toliko fokusirane na posao. One koje naporno rade su pod velikim stresom, a zbog kortizola, hormona stresa karijeristice su manje privlačne muškarcima. Usto, takve žene nemaju ni vremena za izlaske i upoznavanje muškaraca pa teže ostvaruju veze ako već nisu u njoj.

>>Izbjegnite ‘robotsku’ komunikaciju u braku

>>5 tajni o seksu koje svaka žena treba znati

Komentara 2

OP
openheimer2
11:50 16.01.2015.

da da takve nece prat tuđe čarape i smrdljive gaće kad nemoraju nebi ni ja da sam žensko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije