Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva fotka!

Žena ulovila selfie iz rađaonice upravo kad joj se suprug onesvijestio

Reddit
28.01.2020.
u 13:13

Majka je snimila selfie koji je osvojio internet i nasmijao mnoge.

Na slici ona leži na stolu za rodilje u zaštitnoj odjeći i smije se kameri, dok njen muž leži na podu onesviještenpišeThe Sun.
Trauma porođaja teška je za majku, no ovog puta i otac je doživio veliku traumu. 

Inače su liječnici okupljeni oko majke, ali ovoga puta okupili su se oko supruga koji je bio toliko pogođen rođenjem djeteta da se onesvijestio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He was here to encourage his wife at her First Childbirth 😂

A post shared by Worth Feed (@worthfeed) on

Kad malo bolje pogledate sliku, možete vidjeti kako jedan od liječnika koji stoji uz njenoga supruga drži novorođenu bebu u  naručju. Čak ni on nije uz majku.

Slika je uskoro postala jako popularna na Instagramu gdje je skupila nekoliko tisuća komentara i lajkova. 

Jedna osoba je komentirala: "Odlična podrška i sjajno sjećanje za budućnost."
Dok je druga korisnica zaključila da zato žene rađaju djecu, zato što su jače.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
14:08 28.01.2020.

Malo bolje pogkedajmo sliku,,,znači dhete je bučeno bez tragova cihanoze,naotečenosti a svi okolo uredni kao da su spremni za svečanu večeru u pogrebnom poduzeću,dok rodilja uooće nema na licu tragova da je upravo neposredno rodila,niti tragova omamljenosti od nap.epiduralne anestezije,,sve je previše perfektno,kao i položaj tijela "onesvješčenog"muškarca..fake foto..namještena poza svih sudionika na fotografiji,možda je beba koju primalja drži u ruci zapravo lutka-ne mogu zamislliti rodilju koja je rodila možda prije 10-tak min da se tako smije i sigurno fotografira ..i na kraju,a zašto bi se uooće neki lik onesvjestio kada je sve već gotovo,,nešto u toj fotografiji ne štima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije