Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNI ODNOSI

Žena uhićena nakon što je tražila od supruga bildera da više sudjeluje u kućanskim poslovima

Foto: Facebook
1/4
27.06.2019.
u 11:47

Bilder je tvrdio kako se žena manipulativno ponaša te da se zbog toga pokušao i ubiti...

Valerie Sanders, iz Cattericka, North Yorkshire, uhićena je na 17 sati zbog svojeg manipulatorskog ponašanja i prinude. Naime, od svojeg je supruga konstantno tražila malo više pomoći u kućanskim poslovima. Također ju je smetalo što provodi previše vremena u teretani, a zabranila mu je i konzumaciju steroida koji su, kako ističe, ubijali njihov seksualni život. Majka dvoje djece kazala je kako je nečuveno ići u zatvor radi ovako nečega, piše Daily Mail.

Par se upoznao 2012. godine, a vjenčali su se 2014. godine, te se sada nalaze pred razvodom. Prinuda ili manipulativno ponašanje, zbog koje je Valerie uhićena, postalo je zločinom 2015. godine. Valerien suprug, Michael, požalio se kako mu supruga previše prigovara zbog njegovih odlazaka u teretanu, a ne želi ni jesti hranu koju on pripremi. Michael joj je kazao kako ga čini depresivnim te da se želi ubiti nakon što mu je, kako ističe, ona rekla da slobodno to učini. Valerie ističe da je sve krenulo po zlu kada je Michael krenuo u teretanu.

- Stvari su ispočetka bile sjajne. Mislila sam da sam pronašla nekoga s kim ću provesti ostatak svog života. Problemi su krenuli s teretanom. Ispočetka je bilo samo jednom ili dvaput tjedno, ali onda je postao opsjednut. Trenirao je sve vrijeme i prakticirao posebnu prehranu. Prestali smo jesti zajedno jer je on uvijek imao svoj poseban režim. Postao je opsjednut s fitnessom, te sam ga doslovno prestala viđati. Uzimao je steroide koji su imali nuspojave. Počeo je uzimati Viagru jer nije mogao postići erekciju zbog steroida. Počeli smo spavati odvojeno te su stvari bile sve gore i gore - kazala je Valerie.

- Jedan dan se samo policija pojavila na mom trijemu. Bila sam šokirana, nikada nisam učinila ništa loše. Kada sam čula za što me optužuje, naprosto nisam mogla vjerovati. Priznajem da sam se žalila na njegovo ponašanje, no ovo nisam ni u snu očekivala - dodala je.

Tužiteljstvo je na kraju odbacilo optužbe protiv Valerie jer nisu mogli pronaći nikakve dokaze, međutim Valerije dobila zabranu pristupa Michaelu na dvije godine. 

- Stvari su se promijenile nekih šest mjeseci poslije vjenčanja. Stalno mi je nešto prigovarala, njezin cijeli stav prema meni cjelokupno se promijenio. Nije joj se sviđalo što čistim svoj automobil, treniram ili uzimam steroide. Bio sam depresivan zbog nje, a i dalje uzimam antidepresive. Neki će možda reći da je prigovaranje sastavni dio braka, međutim to ne vrijedi za mene. Smatram da je previše manipulirala sa mnom - kazao je Michael.

Valerie je u međuvremenu pronašla novog partnera, dok se Michael i dalje oporavlja od slomova koje je doživio posljednjih nekoliko godina.

Kako održavati težinu nakon 50.?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije