Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u braku

Žena traži pomoć psihoterapeutkinje: 'Suprug želi seks samo kada je pijan, osjećam se poniženo'

Shutterstock
10.12.2020.
u 22:47

Ispričala je kako stvari stoje i tražila neki savjet.

Anonimna 28-godišnjakinja ima probleme u braku s 31-godišnjim suprugom, pa je pomoć odlučila potražiti kod psihoterapeutkinje Deidre koja odgovara na ovakva i slična pisma putem portala The Sun.

"U braku smo dvije godine i primijetila sam da uvijek prije seksa mora nešto popiti - i to ne baš malu količinu. Ionako nemam neko visoko samopouzdanje, a ovo samo pogoršava stvari. Pitala sam ga zašto je situacija takva, a rekao je da je samo navečer raspoložen za seks. Ja znam da je to zato jer tada može piti. Ujutro i tijekom dana funkcionira normalno."

Deidre kaže da donosi zaključke da je problem s alkoholom vezan za nju, a zapravo se radi o suprugu. "Alkohol može pobuditi želju za seksom, ali to nije zdravo. Može doći do problema sa srcem i erekcijom. Predloži mu da se uzbudite na zdrav način, recimo masažom."

Tko namjerava okititi bor ranije? 😉 Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje! 🎄

Vaše radno mjesto može uzrokovati razvod braka, evo zašto:

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije