Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivno

Žena slijepom partneru dala izvezenu sliku bebe s ultrazvuka i omogućila mu da osjeti kako izgleda

Shutterstock
18.12.2020.
u 09:30

Edgeu je, prema britanskom Timesu, vid počeo slabiti u dobi od šest godina s razvojem artritisa, a vid je potpuno izgubio u dobi od 18 godina.

Buduća britanska majka poklonila je slijepom partneru vezom izrađenu sliku ultrazvuka bebe kako bi mu omogućila da osjeti kako izgleda, prenijeli su ovog tjedna lokalni mediji.

Foto: Hina

Nathan Edge, igrač u engleskom nogometnom klubu slijepih osoba, podijelio je to na Twitteru. "Nije li ovo nevjerojatno? Dobio sam danas ovo fantastično iznenađenje", napisao je Edge.

"Radi se o izvezenoj verziji slike naše 12 tjedana stare bebe, pa prvi put kao slijepi otac mogu stvoriti predodžbu naše bebe dodirom", dodao je Edge.

Bebu treba u svibnju 2021. roditi njegova partnerica Emma Fotheringham. Par živi u Nottinghamshireu u Engleskoj.

Edge je kazao da je vez djelo prijatelja, a bilo mu je dozvoljeno biti na pregledu kako bi čuo otkucaje srca bebe, unatoč ograničenjima zbog epidemije koronavirusa.

Edgeu je, prema britanskom Timesu, vid počeo slabiti u dobi od šest godina s razvojem artritisa, a vid je potpuno izgubio u dobi od 18 godina.

Dom za starije postao je viralni hit: Pozivaju sve da njihovim korisnicima pošalju pismo. 😍

Već je na ultrazvuku začudila majku, a kada se rodila svi su pričali samo o jednom:

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije