Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Žena se udala za ljubav svog života dan prije nego što je umro od tumora na mozgu

Foto: GoFoundMe
1/5
28.06.2019.
u 12:05

Mladiću, 22-godišnjaku, dijagnosticiran je tumor na mozgu prije nekoliko mjeseci, a njegovo stanje odonda se naglo pogoršalo...

Žena se udala za svojeg teško bolesnog zaručnika samo dan prije nego što je izgubio bitku s rakom. Navar Hebert, koji je bio uspješan nogometaš, umro je u utorak navečer. Mladiću, 22-godišnjaku, dijagnosticiran je tumor na mozgu prije nekoliko mjeseci, a njegovo stanje odonda se naglo pogoršalo. Njegova supruga Maia Falwasser podijelila je snimku njihova intimnog vjenčanja koje je tako dodirnulo mnoge, piše Daily Mail.

Navaru su pomagali njegovi prijatelji i obitelj kako bi bio u stanju izreći sudbonosno ''da'' prije smrti. Pomogli su mu obući odijelo, a zatim su ga u kolicima otpratili do oltara. Maia nije uspjela zadržati suze kada ga je vidjela, a Navar joj je rekao koliko je voli. Njihov maleni sin Kyrie također je bio na vjenčanju, a nakon vjenčanja grupa plesača priredila im je i performans. 

– Danas sam toliko tužna. Izgubila sam prijatelja, supruga i oca svojeg djeteta. Hvala svima za ljubav i potporu koju mi pružaju. Navar je utjecao na toliko ljudi i uvijek će biti u našim srcima – napisala je Maia.

Navarov nogometni tim organizirao je proslavu njegova života, a prikupljaju i novac za financiranje prijevoza njegova tijela kući, kao i pogreb.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:47 03.08.2019.

To je prava ljubav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije