Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burna rasprava

Žena se požalila: 'Suprug me napao jer sam za doručak s djecom pripremila četiri jaja, a ne dva'

shutterstock
23.09.2022.
u 10:30

On ju je nazvao djetinjastom i nezrelom jer se ljuti dok je on samo bio iskren i direktan s njom

Kada pripremate doručak, ima smisla to raditi za cijelu obitelj. Na taj način možete svi zajedno uživati ​​u istoj stvari, a vrijeme obiteljskog obroka jako je važno za povezivanje, pogotovo ako imate malu djecu.

Međutim, kako piše Mirror, jedna je žena bila zbunjena kada ju je suprug nazvao neodgovornom jer kuha za cijelu obitelj. Otišla je na Reddit i pitala je li pogriješila što je skuhala četiri jaja, a ne samo dva koja je tražio njezin suprug, a ljudi su bili zbunjeni ponašanjem muškarca i pitali su se zašto ne želi da djeca jedu s njim.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

"Ja sam majka koja ostaje kod kuće s dvoje djece od 8 i 10 godina, a njihov tata je jedini prihod financija u kući. On je odgovoran za račune i namirnice, a odnedavno je pooštrio kontrolu nad troškovima i ljutio bi se zbog sitnica koje radim. Kao što je pranje rublja dvaput tjedno (zbog djece) ili korištenje više proizvoda za čišćenje nego inače”, započela je u objavi.

“Jučer sam radila doručak za njega i djecu i upotrijebila sam četiri jaja za kajganu. Došao je za stol i doznao da sam upotrijebila četiri te me počeo napadati nazivajući me neodgovornom jer nisam upotrijebila dva jaja. Nazvala sam ga nerazumnim. Dva jaja? A nas je četvero? Djeca ne bi dobila dovoljno. Vikao je govoreći da trebam imati na umu da je on taj od kojeg se očekuje da sve to plati i da će on morati brinuti o tome kada nam ponestane namirnica”, objasnila je.

Uzrujala se i izgubila apetit. Rekla mu da je može pojesti sve, ali on ju je nazvao djetinjastom i nezrelom jer se ljuti dok je on samo bio iskren i direktan s njom. Na kraju je popila samo kavu za doručak, a on je otišao na posao, a da nije razgovarao s njom. Sada pita druge korisnike je li u krivu što je pripremila četiri jaja umjesto dva kako bi cijela obitelj mogla jesti.

Mnogi su brzo stali u obranu mame govoreći da daje sve od sebe za svoju obitelj.

"Moja prva pomisao: ne radi se o jajima. Sretno tebi i tvojoj djeci!”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Inflacija je problem za mnoge obitelji. Sjednite sa svojim mužem, razvijte plan i proračun."

Netko drugi je predložio da mama nađe honorarni posao, napisavši: "Shvaćam da si mama koja ostaje kod kuće i super je što to možeš. No, možda je vrijeme da razmisliš, razgovaraš sa svojim mužem i vidiš trebaš li pronaći posao da bi se preživjelo."

[ANKETA] Izuvate li cipele kada dođete k nekome u goste i očekujete li isto od svojih gostiju?

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
17:23 25.09.2022.

ovo je primjer djevojkama i mladim ženama da se nikada ne dovedu u situaciju gdje ih partneri i muževi mogu ekonomski ucjenjivati. uvijek treba imati svoj izvor prihoda..................kao i jasno odrediti tko će što plaćati u zajedničkom kućanstvu , kao i koristiti bezgotovinsko plaćanje koje automatski bilježi gdje se što potrošilo za ,zlu ne trebalo , dokazivanje u slučajevima razvoda ili razlaza , .....pogotovo kada su tu i djeca..................

Avatar Manolique
Manolique
13:20 23.09.2022.

Ono, kad misliš da ne može gluplji članak i opet te iznenade.

MO
montello
12:35 23.09.2022.

Nekima sve smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije