Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u braku

Žena se požalila: 'Seks sa suprugom bio je odličan dok me nije prevario - sada ne mogu doživjeti vrhunac'

Shutterstock
07.12.2020.
u 21:25

"Zajedno smo deset godina, ne znam što možemo napraviti da vratimo strast u naš odnos i popravimo stvari?"

Anonimna žena u četrdesetima javila se psihoterapeutkinji Deidre koja putem britanskog portala The Sun savjetuje ljude što učiniti kada naiđu neki životni problemi. Žena joj je objasnila da je seksualni život sa suprugom bio odličan sve dok nije otkrila da je s drugim ženama izmjenjivao golišave fotografije i poruke o seksu. Iako nije ništa fizički imao s njima, ona smatra to nekom vrstom prevare.

"Nije se vidio s njima, ali s jednom je izmjenjivao fotografije, a s drugom poruke na temu seksa. Od kada sam to saznala, ja ne mogu doživjeti orgazam tijekom našeg seksa, a on ima problem s erekcijom. Zajedno smo deset godina, ne znam što možemo napraviti da vratimo strast u naš odnos i popravimo stvari?", pitala je.

Roditeljska ljubav nema granica: Enver na glavnom zagrebačkom trgu spava više od 120 dana i traži pravdu za svoju preminulu kćer! ❤️️

"Morate komunicirati kako biste oboje razumjeli što je njega dovelo do takvih poteza. Je li ti se iskreno ispričao? Jeste li razgovarali o tome kako možete popraviti vezu? Mislim da oboje trebate napraviti neke promjene. Što se tiče samog seksa, morate se vratiti stvarima koje ste radili prije, kada je bilo najbolje", kaže Deidre.

Osječanka unajmila vilu s bazenom kako bi s društvom proslavila - razvod braka:

1/1
Ključne riječi

Komentara 4

MO
montello
18:14 08.12.2020.

ostavi ga i gotovo

Avatar elkomandante
elkomandante
06:51 08.12.2020.

A se kaj zrabilo, da ni več v uporabi ??????

AV
Avimm
03:26 08.12.2020.

Ostavi ga i preseli kod mene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije