Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije sretna

Žena se požalila psihoterapeutkinji: 'Već sam 12 godina s partnerom, a još me nije zaprosio'

Shutterstock
24.11.2020.
u 22:19

Možda se plaši novog braka s obzirom na to da mu je prošli propao.

"Draga Deidre, već sam 12 godina u vezi s partnerom, ali nikako da me zaprosi. Oboje smo već bili vjenčani, ali moj suprug je umro prije 15 godina u tragičnoj nesreći, a njega je supruga ostavila zbog drugog muškarca. Meni je 48, njemu 56 godina", započela je pismo anonimna žena psihoterapeutkinji koja putem portala The Sun pomaže ljudima.

"Tradicionalna sam, pa sam oduvijek maštala o našem vjenčanju. Prijatelji koji su pet godina u vezi već su sklopili brak, a mi ne. Rekao mi je da što više pričam o tome, dulje ću morati čekati te da će me zaprositi kada će on to htjeti. Želi da to bude iznenađenje. Jesam li nerazumna?"

Bivša balerina s Alzheimerovom bolesti i dalje se sjeća kako je plesala na Labuđe jezero! ❤️️

Deidre joj je rekla da se ne bi trebala opterećivati drugim ljudima koji se vjenčaju, ali i da njezin partner pokušava izbjeći tu situaciju. "Možda zbog propalog prošlog braka osjeća nesigurnost. Objasni mu kako se osjećaš i da je vaša veza u krizi. Također, savjetovanje za partnere može vam pomoći."

Par objavio zaruke na Facebooku, no ovakve reakcije nisu očekivali:

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:27 25.11.2020.

ne voli te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije