Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon rastave...

Žena se požalila: 'Bivši i ja odgajali smo djevojčicu kao veganku, a sada joj on daje McNuggetse iza mojih leđa'

shutterstock
17.05.2021.
u 15:28

On je meni prigovarao jer sam u trudnoći htjela Oreo kekse - koji čak i jesu veganski - a sad ne misli da mi treba reći da našem djetetu daje meso, i to iz McDonald'sa, kaže žena

Jedna je žena nedavno na Redditu ispričala kako je pobjesnila na bivšeg supruga jer je njihovoj kćeri, koja je veganka, davao piletinu iz McDonald'sa - bez da je nju obavijestio o tome.

- Ja sam na veganstvo prešla kad sam počela s njim živjeti jer je on bio vegan i mrzio je i samu ideju da doma imamo bilo kakve proizvode životinjskog podrijetla - ispričala je na Redditu.

Čak je, prenosi The Sun, i u trudnoći jela samo vegansku hranu, pa su i kćerku od ranog djetinjstva tako odgajali i hranili.

Nedavno je s njom, priča ona, na putu kući prolazila pored jednog McDonald'sa i šokirala se kad je dijete pitalo 'mogu li svratiti uzeti nešto za jelo...'

Neobičan prizor nasmijao Splićane: Spiderman 'svirao' bubnjeve na plaži

1/2

- Kad sam joj rekla ne počela je histerizirati, imala je pravi živčani slom zbog McNuggetsa... - ispričala je, a kad su došle doma dijete je cijelu večer proplakalo nad zdjelom juhe, govoreći joj da je 'mrzi i da je grozna mama', te da bi joj tata kupio McDonald's piletinu.

Sutradan se, kaže, djevojčica još uvijek ljutila, a anonimna je mama na Redditu objasnila da joj ne smeta toliko što je jela meso, koliko njen ispad i histeriziranje oko McNuggetsa.

- Mislim da joj bivši nije ni trebao dati da jede meso ili se trebao prije konzultirati sa mnom, a McDonald's ima i veganski meni - napisala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geri (@litecravings)

Kad se čula s bivšim, rekao je da joj nije htio ništa govoriti jer je znao da bi pretjerano reagirala, te da 'ne mora ona biti upućena u sve što malena radi dok je s njim...'

- I to mi on kaže, čovjek koji mi je prigovarao jer sam u trudnoći htjela Oreo kekse, koji čak i jesu veganski - zaključila je.

- Ako ste se usuglasili oko djetetove prehrane i toga što bi trebala jesti, a što ne, apsolutno vam je trebao javiti da su se stvari promijenile - piše netko u komentarima, a neki su zaključili i da nije u redu dijete stavljati u situaciju da nešto skriva od vlastite mame, samo zato što ti misliš da će ona 'preburno reagirati'.

Novi zabrinjavajuć trend zgrozio je liječnike: Mladi se "drogiraju" sirovim pokvarenim mesom!

 

Komentara 3

Avatar Bill Carson
Bill Carson
16:26 17.05.2021.

Odgajati djevojčicu kao veganku?? Nekim ljudima treba preodgoj, a možda i zidarska iza uha.

Avatar Barba
Barba
16:24 17.05.2021.

Kojih li bolesnika. Homo Sapiens je prirodni svežder i tako treba biti.

Avatar Hrvat300
Hrvat300
16:36 17.05.2021.

I ja bi se požalio,mogao je da djetetu da poštene ćevape sa lukom.Čist onako zdrava hrana,veganski i tak to.Za početak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije