Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan izgled

Žena s 'najvećim obrvama': "Rekli su mi da nikada neću pronaći ljubav, ali upoznala sam muškarca svog života'

TikTok
16.09.2022.
u 09:30

Majka dvoje djece otkrila je da je pronašla ljubav, unatoč tome što joj mnogi govore da je nijedan muškarac nikada ne bi želio

Žena s najvećim obrvama u Ujedinjenom Kraljevstvu suočila se s oštrim komentarima zbog svog izgleda. Sammie-Jo Hailford postala je viralna nakon što je počela objavljivati videe na TikToku, a mnogi korisnici ostali su šokirani njezinim obrvama.

Ali majka dvoje djece otkrila je da je pronašla ljubav, unatoč tome što joj mnogi govore da je nijedan muškarac nikada ne bi želio. Nedavno je podijelila video svog novog dečka, Baileyja Pikea, kao odgovor na komentar koji je glasio: "Nikada nećeš dobiti dečka s takvim obrvama."

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7
@sammie_jo_94 I beg to differ darling @Bailey Pike #fyp #trend #fluffy #boyfriend #couples ♬ Hit chu wit da blick - solvvrr broke again

Ljubiteljica velikih obrva rekla je za The Sun da su mnogi korisnici u prošlosti pozvali socijalnu službu zbog njenog jedinstvenog izgleda.

“Ne sudite. Sve što vide je neuredna šminka i velike obrve. Oni ne vide što je ispod i to je problem. Toliko ih kontrolira imidž i kako bi ljepota trebala izgledati da ne mogu čak ni biti ljubazni prema nekome osim ako im nije donekle privlačan, a to je vrlo zabrinjavajući koncept”, ispričala je Sammie.

Srećom, njezin se dečko može nositi s mržnjom, kako Sammie objašnjava: "On je velika podrška kada je u pitanju izgled mojih obrva. On me općenito jako podržava u svemu što želim učiniti. Bio je nekoliko puta u mojim videima i dopustio mi je da mu uredim obrve i našminkam ga. On vidi smiješnu stranu toga i oboje smo se jako zabavili uključivši ga.”

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije