Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijeljena mišljenja

Žena pokrenula raspravu jednostavnim pitanjem o tuširanju: 'Jeste li leđima okrenuti prema tušu?'

shutterstock
21.01.2021.
u 11:30

Njezino pitanje izazvalo je burnu reakciju, a mnogi su rekli kako način tuširanja ovisi o tome peru li kosu ili samo tijelo.

Nema ispravnog ili pogrešnog načina tuširanja, barem smo tako mislili dok jedna žena nije potaknula ljude da iznose svoje mišljenje kada je postavila pitanje o tome, prenosi Mirror.

Ne govori o tome je li pravilno tuširati se ujutro ili navečer, već o tome kako se okrenuti tijekom tuširanja.

"Pomozite mi riješiti raspravu. Normalno je tuširati se leđima okrenuti prema tušu zar ne? Ne obratno?" napisala je u svojoj objavi.

Koji dio tijela prvi perete pri tuširanju? To otkriva kakav vam je karakter

1/10

Njezino pitanje izazvalo je burnu reakciju, a mnogi su rekli kako način tuširanja ovisi o tome peru li kosu ili samo tijelo.

"Ovisi o tome perem li kosu ili ne. Ako da, onda sam okrenut leđima. U suprotnom, okrenut sam licem", napisao je jedan korisnik pa zbunio drugog: "Nisam ni znao da postoji tuširanje bez pranja kose."

U međuvremenu, treća osoba je otkrila: "Uvijek leđima prema tušu. Nikada ne biste trebali prati lice pod tušem jer većina ljudi koristi prevruću vodu za tijelo. Ja se okrenem samo da isperem prednji dio tijela."

Dermatolog uz pomoć naranče objasnio zašto ne treba koristiti maramice za uklanjanje šminke!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cornelius
Cornelius
14:14 21.01.2021.

A jel vi copy-paste novinari tuš otvarate lijevom ili desnom rukom? I to je vrlo važan podatak, nemojte nam ga skrivati.

MO
montello
18:01 21.01.2021.

opa super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije