Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi čekati

Žena podigla tužbu protiv partnera, a razlog je urnebesan: Nije ju zaprosio nakon osam godina veze

Shutterstock
09.12.2020.
u 10:30

Kratko i jasno objasnila je da ona ne može više čekati da se on odluči kleknuti.

Neki parovi nikada se ne vjenčaju, smatraju da brak nije potvrda njihove ljubavi i to je skroz uredu ako oboje tako razmišljaju. No, što onda kada samo jedna strana osjeća neku kočnicu u vezi tog koraka u životu, a druga ne može dočekati? Jedna žena otkrila je što je ona napravila u takvoj situaciji gdje je bila ova druga osoba.

Gertrude Ngoma i Herbert Salaliki zajedno su osam godina, a Herbert je oduvijek tvrdio da se želi oženiti. Ipak, još uvijek nije kleknuo pred nju i postavio pitanje želi li se udati za njega.

Ženi je dosadilo čekanje i izgovori partnera zašto još uvijek nisu izrekli sudbonosno "da", pa je odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Ne, nije ga zaprosila već podigla tužbu!

Najstariji par na svijetu 😍 Ona ima 104, on 110 godina, a prije 80 godina njihove obitelji nisu podržale vjenčanje!

Gertrude, 28-godišnjakinja iz Zambije tužila je svoj dečka zbog njihovog trenutnog ljubavnog statusa. Na sudu je rekla da nije sigurna što on želi od njihovog odnosa i da je vrijeme da se izjasni. "Nikada nije bio ozbiljan i zato sam ga dovela ovdje. Zaslužujem znati kako će izgledati naša budućnost", rekla je.

Ngoma je rekao kako mu djevojka ne pruža dovoljno pažnje i to je glavni razlog zašto toliko dugo odugovlači sa zarukama. 

Zajedno imaju dijete, ali ta činjenica nije previše zanimala sud koji nije ništa posebno mogao napraviti. Rečeno im je da svoje probleme moraju riješiti privatno, prenosi LADbible.

Par objavio zaruke na Facebooku, no ovakve reakcije nisu očekivali:

1/4
Ključne riječi

Komentara 4

PI
piroćanac
06:03 10.12.2020.

Nadam se da će mu ova tužba pomoći da donese odluku.....

MO
montello
19:09 09.12.2020.

neće joj proći ta tužba smiješna je

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:23 09.12.2020.

Što ga jednostavno nije upitala "A kad ćeš me odvest prid oltar?"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije