Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA IDEJA!

Žena otkrila genijalan trik kojim ćete na avion ponijeti više prtljage besplatno: Sve uz pomoć jednog predmeta

Tik Tok
03.09.2022.
u 07:00

Smetalo ju je što nikada nije mogla ponijeti dovoljno odjeće, jer je njezina karta uključivala samo ručnu prtljagu kako bi uštedjela na troškovima, pa joj ja na pamet palo jedno zanimljivo rješenje

Video jedne tiktokerice postao je viralan nakon što je otkrila genijalan trik za izbjegavanje troškova prtljage, a sve što vam je potrebno je jastučnica. Tedi Ivanova, čije korisničko ime na Tik Toku glasi @itisivanovaa, objavila je videozapis u kojemu pokazuje gledateljima kako puni jastučnicu odjećom i nosi je sa sobom u avion, jer se ona često ne računa kao prtljaga, piše Mirror.

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

21-godišnja Belgijanka svake godine ide na odmor avionom i s vremenom je pokupila jedinstvene savjete i trikove za svoje avanture. Jedna stvar koja ju je uvijek smetala je to što nikada nije mogla ponijeti dovoljno odjeće, jer je njezina karta uključivala samo ručnu prtljagu, kako bi uštedjela na troškovima. 

- Spremanje stvari za putovanje mi je uvijek bilo frustrirajuće jer sam se uvijek morala ograničavati, budući da uvijek idemo samo s ručnom prtljagom. Ja sam netko tko voli nositi mnogo odjevnih kombinacija na odmoru, tako da je pokušaj da to sve stavim u malu torbu, uvijek bio noćna mora - napisala je Tedi u opisu videa.

U njezinom videu ona hoda aerodromom s napunjenom jastučnicom, a osoblje zrakoplovne kompanije uopće ju ne pregledava. Kasnije u videu, odnosno kada stigne u hotel, otvara svoj jastuk i baca stvari na krevet, pokazujući koliko je toga zapravo stalo unutra. 

 

@itisivanovaa 🤫🫣 #vacation #family #viral #croatia #pourtoi #fyp #fypシ #fy #nobodysgonnaknow #crocs #jbl ♬ THEY ARE GONNA KNOW - Heliqs

Tedi savjetuje da jastučnicu napunite isključivo mekanim stvarima, kako biste ju tijekom leta zapravo i mogli koristiti, a dodaje i da se ne ponašate sumnjičavo jer ne radite ništa krivo. Korisnici Tik Toka oduševili su se njezinom idejom koja je prikupila preko 40 milijuna pregleda, te joj zahvalili u komentarima.

- Nadmudrila si zrakoplovnu kompaniju, genijalna ideja! - napisao je jedan korisnik. 

- Ovo je zapravo jako pametno, isprobat ću na sljedećem putovanju avionom - dodala je druga korisnica. 

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije