Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspored namirnica

Žena otkrila da pogrešno koristimo jednu ladicu u hladnjaku: 'Nisam znala...'

shutterstock
21.04.2021.
u 11:30

Ove ladice puno su hladnije od glavnog pretinca i ostalih ladica hladnjaka.

Iako je hladnjak namijenjen za čuvanje namirnica svježim duže vrijeme, jedna greška mogla bi to spriječiti. Naime, kako je otkrila jedna majka, jedna ladica nije namijenjena za hlađenje voća, a upravo tu ga većina ljudi sprema, kako prenosi Daily Mail.

U svom hladnjaku primijetila je naljepnicu na ladici pri vrhu svog hladnjaka. Na njoj je pisalo da se svježe voće i povrće ne smije držati u ovoj ladici, jer je ona namijenjena za duboko hlađenje.

Želite unositi više vlakna u organizam? Pojačajte ove namirnice:

1/10

Foto: Facebook/TS Auris

- Dakle, ovaj hladnjak imam već više od 20 godina i tek sam sada pročitala ovu naljepnicu. Tamo sam uvijek držala jabuke i avokado te se uvijek naljutila kada su se smrznuli. Što vi držite u ovoj ladici? - napisala je u Facebook grupu za roditelje.

Mnogi su rekli da obično čuvaju suhomesnate proizvode, sir, maslac, slaninu, umake, jaja kao i pića. Ove ladice puno su hladnije od glavnog pretinca i ostalih ladica hladnjaka. Dizajnirane su za čuvanje crvenog mesa, sirove piletine i morskih plodova poput ribe, s posebnim odjeljkom koji sprečava unakrsnu kontaminaciju bakterija i mirisa.

Znate li za što je sve dobra kora od naranče?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije