Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ISPRIČALA

Žena otkazala vjenčanje jer je pronašla suprugov profil na aplikaciji za spojeve

TikTok/ leela_li
03.05.2021.
u 20:30

Trebali smo imati veliku svadbu, ispričala je ova 'odbjegla nevjesta' koja kaže i da je 'lako ljude pozvati na svoje vjenčanje, ali reći im da ne dolaze baš i nije jednostavno'

Jedna je žena na TikToku ispričala kako je nedavno morala otkazati svoje vjenčanje, ali ne zbog pandemije kao mnogi drugi u zadnje vrijeme, već zato što je na jednoj dejting aplikaciji pronašla fotografije svog nesuđenog supruga koji se online 'reklamirao' kao slobodan i tražio druge djevojke.

Zato ga je, priča ona, ostavila i otkazala vjenčanje koje je trebalo biti za manje od mjesec dana, a morala je, kaže, i nazvati više od sto ljudi i reći im da 'ne dolaze, jer svadbe neće biti...'

U svom je viralnom videu Amerikanka leela_li opisala to, kako sama naglašava izazovno iskustvo 'povlačenja svadbenih pozivnica'.

- Nije to trebalo biti samo 'malo okupljanje' za grupicu ljudi, trebali smo imati veliku svadbu sa stotinjak uzvanika iz cijele zemlje - kaže ova odbjegla nevjesta i dodaje da je lako ljude pozvati na vjenčanje, čak i kad ih je kao u njenom slučaju 101, ali kad 101 gosta morate  nazvati i reći mu da ne dolazi, čini se, kaže, kao da ih je deset puta toliko.

@leela_li

##storytime ##callingoffwedding ##fyp ##cheating Calling off my wedding. Part 2 posting soon!

♬ Emotional Piano Instrumental In E Minor - Tom Bailey Backing Tracks

Ipak, najteže joj je bilo, ispričala je, što joj neki prijatelji i članovi obitelji nisu pružili podršku i pokazali razumijevanje.

- Nisam htjela svima ispričati baš sve što se između nas dvoje dogodilo, pa su neki možda pomislili da je otkazivanje svadbe  nekakav moj hir i vijest nisu baš najbolje primili... - kaže ona i dodaje da sve skupa nije ni njoj bilo baš 'piknik'...

- Očito, meni je bilo gore nego njima, ne samo jer se nisam udala za tipa s kojim sam htjela biti u braku, već sam na svadbu potrošila i gomilu novca koji mi nitko neće vratiti - kaže i dodaje da zato ne shvaća zbog čega drugi 'kukaju' oko njenog vjenčanja, kao da se sve njima događa.

Opisala je i kako je slučajno otkrila da joj zaručnik nešto krije, kad je na vidjela da je na njenom kompjuteru u 'smeće' bacio jednu web stranicu koju je prije bio spremio.

Vjenčanje najmlađe kćeri Mate Bulića, Katje i Toma Drmića

1/15

Odmah je, kaže, otvorila da vidi o čemu se radi i probala negdje pronaći njegovo ime ili fotografiju, a onda je ugledala jednu poznatu. 

- Bila sam sigurna da je on, osim što dobro znam kako mu svaki dio tijela izgleda, u pozadini su se vidjele naše plahte, samo par mjeseci stare - ispričala je, pa je mogla zaključiti otprilike kad joj je zaručnik online tražio druge djevojke, prenosi The Sun.

I premda njena priča nije baš svakodnevna i uobičajena, na ovaj su se video ubrzo se u komentarima nadovezale i mnoge druge djevojke, s istim ili sličnim pričama - a neke su i nakon takvih saznanja ostale u vezi!

- Ovo zvuči kao da sam ja pričala svoju priču, potpuno isto. Samo što sam se ja, glupača, ipak udala za njega i deset godina bila s njim u braku. Ponosna sam na tebe i svaka čast što si otišla! - piše jedna žena.

- Ovakve se priče, na žalost, prečesto čuju, a promislite koliko je onih koji nisu te 'sreće' da odmah pronađu neki dokaz, pa se godinama uvjeravaju da je sve super... - dodao je netko u komentarima. 

Majka odlučila da joj je dosta slaganja dječje odjeće pa osmislila jednostavniji način

Komentara 2

MO
montello
19:14 04.05.2021.

spasila si se

DU
Deleted user
08:14 04.05.2021.

nadam se da će takva nać muškarca kakvog zaslužuje, a ne kakvog želi/priželjkuje... a kolko god to "zlokobno" zvučalo želim sve dobro i najbolje :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije