Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška priča

Žena ostavila dijete susjedi na čuvanje - i potpuno nestala: 'Sama sam ga odgojila'

@mamarosalinda/TikTok
13.05.2021.
u 12:30

Rosalinda (70) dijeli inspirativne priče iz svog života na TikToku, a jedna od njih zaintrigirala je i šokirala pratitelje.

Rosalinda, 70-godišnja žena iz Britanije, ispričala je na svom TikTok profilu nesvakidašnju priču iz svoje mladosti.

Često je čuvala djecu iz susjedstva, pa nije bilo ništa neobično što ju je mama jednog dječaka pitala da ga pričuva dok ona ode u trgovinu. Dječak je proveo s Rosalindom cijeli jedan dan, ali i ostatak života - jer se mama nikada nije vratila! Razlog njezinog nestanka Rosalinda nije otkrila.

Bio je s njom do svoje punoljetnosti, ona ga je odgojila, a onda je odlučio potražiti biološkog oca i započeti novi život. 

@mamarosalinda

How I started ##fostering and my ##daughter’s ##adoption ##foryoupage ##fyp ##storytime ##storyteller ##story ##family ##viral ##drama ##baby ##children ##love

♬ Surrender - Natalie Taylor

Liječnici su ovoj hrabroj ženi rekli, u njenim dvadesetima, da nikada neće moći imati djecu, a nesvakidašnja situacija sa susjedom i 'čuvanjem' dječaka dovela ju je do ideje da bude udomiteljica.

Puno djece prošlo je kroz njezin dom, a jednu djevojčicu je 1990. godine i službeno posvojila. Lola sada ima 30 godina i često se pojavljuje u video objavama Rosalinde koja je prava zvijezda na popularnoj društvenoj mreži jer sa svojim pratiteljima dijeli inspirativne i hrabre priče iz svog života, prenosi The Sun.

Svima su rekli da se dijete rodilo mrtvo, no baka je otkrila pravu istinu i spasila je:

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije