Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svašta

Žena odšetala s vjenčanja nakon što je vidjela ovo pravilo na meniju!

meni
Foto: Shutterestock
1/3
19.06.2019.
u 14:25

''Svi su za stolom bili u šoku vidjevši podijeljene menije, no nitko ništa nije rekao. Ja sam odlučila otići''

Jedna je žena rekla kako je vjenčanje njezine kolegice s posla bilo "savršeno ugodno" dok nije vidjela što će jesti tijekom večere. Naime, postojala su dva menija, jedan za muškarce, drugi za žene. Za početak, muškarci su dobili rižoto od gljiva, dok su žene dobile kozice. Drugi slijed za muškarce sastojao se od pečene govedine, dok su žene dobile piletinu. Za kraj je muškarcima poslužen desert od čokolade, dok su žene dobile voćni desert. Žena je na Mamsnetu napisala:

"Svi su za stolom bili u šoku vidjevši podijeljene menije, no nitko nije ništa rekao. Ja sam odlučila otići. Navodno su roditelji mladenaca vrlo konzervativni, no znam da je mladenka feministkinja pa mi nije jasno kako su to dopustili", napisala je žena, piše The Sun. Iako su se svi složili da su takvi meniji smiješni i uvrjedljivi, također su mišljenja da žena nije trebala odšetati s vjenčanja.

"Da, ovakva su pravila smiješna, no nije u redu od tebe što si otišla samo zbog toga", "Mislim da si mrvicu pretjerala sa svojom reakcijom", "Trebala si se samo dobro našaliti s cijelom tom situacijom", "Jesi li ti ozbiljna? Netko je platio cijelo jelo za tebe i ti si odšetala? Mislim da si bezobrazna osoba i loša prijateljica", bili su neki od komentara. 

 

Ključne riječi

Komentara 25

ST
stefj
15:43 19.06.2019.

Bez veze. Odmah žene nešto vrište. A što ako neki muškarac više voli piletinu ili više voli voće od čokolade?... Budući da je mlada feministikinja, ja bih rekao da je menu bio feministički i da stavlja muškarce u rodno nepovoljan položaj...

HO
horton
15:13 19.06.2019.

Blesavo, ali ne znam čemu uvijek ljutnja u životu. Tko joj brani da s mužem/pratnjom podijeli jelo i jedu sve pola-pola ako se iz nekog razloga osjeća zakinuto.

Avatar Melankolija
Melankolija
14:48 19.06.2019.

Pa mozda je to bila mladina ideja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije