Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups...

`Žena mi namještala prijateljicu za seks: Hoću da nešto naučiš od nje...`

Par
Getty Images
08.03.2019.
u 20:18

Muškarac je opisao kako je njegovo samopouzdanje u potpunosti uništeno te da je ostao itekako iznenađen ženinim postupkom. Razmišlja kako će zatražiti razvod od supruge čim se vrati s putovanja, a Deidre je zamolio za mišljenje.

"Imam 40 godina, a moja žena 37 godina. Ona ima prijateljicu koja je godinu dana starija od nje i prava je zavodnica. U braku je, no ona i njen 53 - godišnji suprug imaju otvorenu vezu. "

Muškarac je ostao iznenađen situacijom koja mu se dogodila nedavno. Naime, njegova supruga otišla je na odmor s majkom, a on na poslu nije mogao dobiti slobodno da im se pridruži. No, spomenuta prijateljica i njen suprug pozvali su ga na večeru i noćenje kod jnih, kako bi na miru mogao malo i popiti. Kada je došao, 53 - godišnjeg muškarca nije bilo, bila je to večera samo njega i zavodljive prijateljice koja ga je dočekala u zavodljivoj odjeći. Ispričao je terapeutkinji Deidre na portalu The sun, koju je zamolio za savjet. 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Tijekom večeri, zavodljiva prijateljica nije skrivala svoje namjere prema njemu, no muškarac nije podlegao iskušenju, čak niti kada ga je atraktivna žena počela dirati po genitalijama. Otišao je u gostinjsku sobu na spavanje, no ujutro mu se u krevet ušuljala žena koja se ispričala za sinoćnje ponašanje, no pritom i nastavila gdje je stala sinoć.

Muškarac se ovaj put prepustio i imao je seksualni odnos s njom. Zbog toga je osjetio strašnu grižnju savjeti, čak je u jednom trenutku ustao i rekao kako je to bila loša ideja koju ne bi trebali nastaviti, no ona mu je odgovorila kako se ne bi trebao brinuti jer je sve ovo ideja njegove supruge koja je, nezadovoljna njihovim seksualnim životom, htjela da ga zavodljiva prijateljica nauči nešto novo kako bi njihov seks postao bolji i kako bi, po njenim riječima, konačno prvi put i ona u njemu mogla uživati. 

Muškarac je opisao kako je njegovo samopouzdanje u potpunosti uništeno te da je ostao itekako iznenađen ženinim postupkom. Razmišlja kako će zatražiti razvod od supruge čim se vrati s putovanja, a Deidre je zamolio za mišljenje. 

Odgovorila jer kako ne bi trebao odmah i tako naglo otpisati brak i tu vezu za koju je dosada mislio da je sretna i uspješna. Potrebno je razgovarati sa suprugom i provjeriti zbog čega postoji nezadovoljstvo. Možda je i zavodnica lagala da je to "želja njegove supruge", a čak i ako i nije, njegova je bila voljla da se  uspusti u seks s njom. "Nitko vas nije na to prisilio", pojasnila je Deidre koja smatra kako bi par trebao otvoreno porazgovarati o problemima i nezadovoljstvu koje osjećaju kada je riječ o seksu. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

SJ
Samo ja
20:57 08.03.2019.

Pa jel vas sramota ovakve članke staviti

Avatar Proleter
Proleter
22:14 08.03.2019.

Ljudi preozbiljno shvaćaju seks. Stalno nešto važu - bi, ne bi, oću, neću... Kao da je nuklearna fizika. Toga postanu svjesni pod stare dane.

Avatar Based Croat
Based Croat
21:42 08.03.2019.

A ako će on imati dobar seks sa drugom ženom jeli moguće da je problem u njoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije