Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni jadi

'Žena me ljubi samo na rođendan, godišnjicu i Božić. Ne znam kako razgovarati s njom'

Shutterstock
13.11.2019.
u 20:00

On ima 54, a njegova žena 52 godine. U braku su 25 godina, a nedostaje mu fizički kontakt

Iako su dugo u braku, njegova žena ga rijetko grli i ljubi, a kada ga i dodirne, napravi to potpuno slučajno. Kaže kako joj je teško pokazati ljubav jer i sama nije dobivala ljubav od svojih roditelja. Ne zna kako da razgovara sa ženom pa je za savjet pitao stručnjakinju za veze Deidre s portala The Sun

Foto: Shutterstock

"Žena me ljubi samo za rođendan, godišnjicu ili Božić. Kaže kako joj je teško pokazivati ljubav jer je ona nije dobivala kao mala. Njezini roditelji je vole, ali nisu to pokazivali. Ljut sam na njih. Osjećam se kao da je ona takva upravo zbog njihovog ponašanja." 

Nedostatak pažnje ga čini nesigurnim, a svaki razgovor o ovom problemu ne završi dobro. 

Deidre je savjetovala: "Nedostatak pažnje roditelja prema vašoj ženi utjecalo je na njezino ponašanje, ali može naučiti kako biti ljubaznija. Možete joj pomoći tako da  prvi započnete s fizičkim kontaktom. Zagrlite je, izmasirajte ili primite za ruku. Važno je da osjeća kontrolu. Ako se i odmakne, lijepo joj recite da ste povrijeđeni i da vam treba ljubavi. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 3

BU
buzara
21:03 13.11.2019.

pa kako razgovarati ,,lipo ,,reces joj ,ajde ti cerce spakiraj se i idi materi

DU
Deleted user
21:48 13.11.2019.

Ima ljubavnika

Avatar EtTore
EtTore
20:47 13.11.2019.

Ana Tomaskovic je STROJ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije