Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj bilo lako

Žena je ušla u menopauzu sa 17 godina: 'Shrvala me činjenica da neću moći imati djecu'

Anna Timson/Instagram
07.06.2021.
u 11:25

Godinama je tugovala, ali sada su ona i partner, kako kažu, sretni i bez djece.

Anna Timson iz Warwicka u Engleskoj ušla je u menopauzu dok još nije bila ni punoljetna.

Kada joj je bilo 17 godina počela je primjećivati da su mjesečnice postale neredovite, ali i da ima valunge koji su karakteristični kod žena kada krenu ulaziti u menopauzu. Prvo su joj liječnici dijagnosticirali visoku razinu hormona FSH i dobila je terapiju u obliku kontracepcijskih pilula.

Četiri godine kasnije vratili su se simptomi i nakon nekoliko pretraga dijagnosticirana joj je menopauza. Ova 38-godišnjakinja kaže da je bila potpuno slomljena spoznajom da vjerojatno neće moći imati djecu, prenosi Daily Mail.

Djevojčicu (6) u Njemačkoj kaznili zbog prebrze vožnje:

"Bila sam studentica kada sam dobila službenu dijagnozu. Iako tada još nisam razmišljala o djeci, pomisao da ih neću imati u budućnosti bila je poražavajuća. Osjećala sam se kao da mi je netko oteo budućnost. Zatvorila sam se u kuću i tugovala."

Iako je terapija 'sakrila' simptome, Anna je svoje stanje ispričala partneru kojeg je upoznala prije osam godina i rekla mu je da neće moći imati obitelj. "On je to prihvatio, shvatili smo da smo sretni i bez djece. Možda se s vremenom predomislimo i odemo na medicinski potpomogntu oplodnju ili usvojimo, ali zasada nam je dobro ovako", rekla je.

 

Kasni vam menstruacija? Ne paničarite, ovo mogu biti neki od razloga

1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije