Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pratila ga je svugdje

Žena je bivšem poslala 9 000 poruka, a sada je optužena za uznemiravanje

Shutterstock
28.10.2019.
u 15:43

Nije poslala poruke samo muškarcu, već i njegovoj obitelji i njihovim prijateljima, a poručila mu je kako je dobio što je zaslužio

Doktorica Denise Jane Lee iz Sydneyja je poslala 9 000 poruka osobi s Tindera s kojom je bila nekoliko puta na spoju, Matthewu Holbertonu, a kasnije je slala poruke i njegovoj djevojci, kao i obitelji. Optužena je za uznemiravanje i dobila je četiri kazne. 

Foto: Shutterstock

Iako nisu bili u vezi, bili su na četiri večere 2015. godine i imali dva seksualna odnosa prije nego je Matthew prekinuo njihovu vezu i odselio se u Melbourne. 

Nakon suđenja koje je trajalo pet dana, Denise Jane Lee optužena je za četiri od deset optužbi. Ova doktorica je čak prije dvije godine završila i u zatvoru zbog svojeg ponašanja. Nakon što su je uhitili, Denise je gledala fotografije nesuđenog partnera na društvenim mrežama, a jednako tako je pratila gdje se kreće te imala informacije o njegovim prijateljima. 

Foto: Facebook/Matthew Holberton

Osim što je poruke slala Matthewu, slala je i email njegovoj mami, njezinim kolegicama i njegovom ocu i njegovim kolegama. Uznemiravanje je otišlo toliko daleko, da su neke žrtve razmišljale i o samoubojstvu. "Koga god da voliš, postat će žrtve", "Platit ćeš", "Zaslužuješ sve što ti spremam", samo su neke poruke koje je Denise slala svojim žrtvama, piše Metro. 

Sudac je odbacio mogućnost pomilovanja zbog mentalnog zdravlja i zakazao ponovno suđenje u utorak. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije