Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li pretjerala?

Žena iznenadila ljude zahtjevima na vlastitom vjenčanju: Želi čak sedam 'prvih' plesova

Shutterstock
13.10.2020.
u 09:30

"Gosti joj to neće reći u lice, ali nikoga neće zanimati ili zabaviti ono što je ona zamislila", tvrdi jedna osoba.

Svaka mladenka želi da njezin dan bude zaista poseban, ali ponekad znaju pretjerati sa zahtjevima. Tako nešto napravila je i nepoznata žena te postala predmet ruganja na Redditu. 

Naime, u komentarima je otkrila da želi čak sedam 'prvih' plesova - i to se presvlačenjem i raznim rekvizitima poput koturaljki.

Tisuće korisnika zgrozila je njezina ideja da prvo plešu mladenci, zatim roditelji, pa svi zajedno, a nakon toga majke i sinovi plešu na hoverboardima. Treba biti i jedan ples za godišnjicu, ples na koturaljkama i dva plesa za koja nije jasno što točno predstavljaju, 'oblak' i 'Elvis'.

On a post about a bride planning to have five different dances including a lip synced bridesmaids’ dance, another bride has planned an evening of awkwardly amateur choreography for her guests. from r/weddingshaming

Zahvaljujući Facebook grupi ovaj fotograf uspio je pronaći bakicu koja prosi u centru Zagreba i vratio joj je osmijeh na lice 😍

Netko ju je pitao što bi gosti trebali raditi tijekom svih tih plesova, a ona je odgovorila neka se smiju i uživaju. "Tijekom prvog plesa prikazivat ćemo video našeg upoznavanja i veze. Bili smo najbolji prijatelji 14 godina. Dijelimo sličnu sudbinu - meni je prvi suprug preminuo, a njemu je dijete smrtno stradalo u prometnoj nesreći. Pomogli smo si kroz te tragedije i shvatili da smo suđeni jedno drugome”, objasnila je.

Otkrila je i da goste starije od 80 godina čeka iznenađenje - ti parovi upoznali su se na klizalištu, pa će se ovdje morati okušati u plesu na koturaljkama. Da bi stvari bile još bizarnije, par planira održati satove plesa na svadbi, u slučaju da su gosti loši s pokretima. Svaki bi ples trebao trajati dvije i pol minute.

Korisnici Reddita u komentarima nisu skrivali zgražanje ovom idejom. "Ovo zvuči jako neugodno. Gosti joj to neće reći u lice, ali nikoga neće zanimati ili zabaviti ono što je ona zamislila", napisala je jedna osoba.

Mladenci posramljeni nakon objave njihove fotografije: Kamo ovaj svijet ide?

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije