Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA ŠTO DA NAPRAVI

Žena ispričala: 'Supruga kolege mi šalje prijeteće poruke jer misli da ju on vara sa mnom'

Shutterstock
22.06.2022.
u 20:19

Trenutno s kolegom radi na jednom vađnom projektu i puno vremena provode zajedno, te su razvili iskreno prijateljstvo.

S obzirom na količinu vremena koje kolege provode zajedno, odnosi na radnom mjestu mogu lako postati komplicirani, u što se uvjerila i jedna žena koja je na Mumsnetu opisala neugodnu situaciju u kojoj se našla sa svojim kolegom i njegovom suprugom,.

Kako piše Mirror, ispričala da u firmi u kojoj je zaposlena trenutno s muškim kolegom radi na jednom važnom projektu pa skoro svaki dan provode zajedno, kako bi to što bolje i što brže napravili. 

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

1/16

- On je 15 godina stariji od mene ali zaista se sjajno slažemo i radimo odličan posao. Pričao mi je da je svoju ženu upoznao preko interneta, a ona je zatrudnjela već na drugom spoju. Ja sam njemu ispričala da već neko vrijeme živim sa svojim dugogodišnjim partnerom, a kroz te smo razgovore i kroz posao razvili iskreno prijateljstvo, no njegova supruga to ne vidi tako - napisala je žena u objavi. 

Pričao joj je, kaže, da se on i žena često svađaju jer ona zna biti jako ljubomorna, no do nedavno nije ni pomislila da će ona s njom imati problema; sve dok jednu večer nije dobila poruku na WhatsApp s nepoznatog broja. U poruci je pisalo da se makne od njenog muža, da ga prestane zvati i da će loše završiti ako to ne napravi, a odmah je zaključila o kome se radi. 

- Nakon toga sam nazvala njega da vidim o čemu se radi ali nije se javio. Kada smo se sutradan vidjeli na poslu, jedva da smo progovorili i izbjegavao me koliko je mogao. Sada ne znam što da radim, ne želim da nam bude neugodno na poslu ni da ostavim dojam neprofesionalnosti. Želim nastaviti raditi na projektu kao i do sad ali malo me strah njegove supruge - nastavila je. 

Korisnici Mumsneta stali su u njezinu obranu i podijelili su joj svoje savjete.

- Ja bih mu rekla i savjetovala mu da razgovara s njom. Vi ne znate što se događa između njih i kakav im je brak, ali nemate veze s time - napisala joj je jedna korisnica.

- Možda ju je već varao pa se ona zato ponaša tako. Mislim da biste ju trebali nazvati i objasniti joj da je vaš odnos zaista samo poslovan i prijateljski - komentirala je druga. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Komentara 2

MO
montello
15:33 23.06.2022.

Ona bi htjela njega a ozenjen.sada joj posao izlika normalno dugo.se druzili razvila se ljubav

DU
Deleted user
22:14 22.06.2022.

Pokušavate da legalizujete zagrebački lokalizam. Nije da ju on vara nego da je on vara. Jeste ju akuzativ ali ovde je propisan genitiv je. Takozvani slovenski genitiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije