Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nametanje uvjerenja

Žena ispričala: 'Prijateljica veganka ne želi ni razgovarati sa mnom ako ne prestanem jesti jaja'

Shutterstock
21.07.2022.
u 10:30

Njezina prijateljica je veganka od nedavno, a ona je vegeterijanka cijeli život, ali jede jaja jer su joj potrebni proteini i smatra da ima koristi od njihovog konzumiranja

Jedna je žena na Mumsnetu ispričala da prijateljica zbog neslaganja oko prehrane s njom prestala razgovarati; naime prijateljica je veganka, a ona vegetarijanka i nikako se nisu mogle složiti oko toga jesu li jaja dobra ili ne; pa je ova odbila biti s njom u kontaktu dok ih ne odluči izbaciti iz svoje prehrane, piše Mirror.r.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Ja sam vegeterijanka cijeli život jer su me roditelji tako odgojili. Iako nikada nisam jela meso ni mliječne proizvode, jedem jaja jer smatram da su mi potrebni proteini i da imam koristi od njihovog konzumiranja. Moja prijateljica je postala veganka prije godinu dana i cijelo vrijeme mi zbog prehrane govori da sam loša osoba i šalje mi i grozne videe kako bi me uvjerila da prestanem jesti jaja - napisala je u objavi.

Zamolila ju je da prestane jer je, kaže, uznemirujuće, te ne misli da se ikome treba opravdavati zbog svog izbora hrane. Ipak, pijateljica je nedavno prestala pričati s njom, rekavši da joj je teško komunicirati s nekim tko jede životinjske proizvode.

- Dajem sve od sebe više od 40 godina i ne jedem meso, a ona je u tome tek godinu dana i usudi se mene zvati ubojicom i lažnim vegeterijancem - nastavila je.

Objava je brzo preplavljena komentarima, a mnogi korisnici stali su na njezinu stranu, pišući da reakcija njezine prijateljice nikako nije bila u redu. 

- Potpuno ste u pravu, ne morate se nikom opravdavati - napisala joj je jedna korisnica.

- Ona se ne ponaša kao prijateljica, bolje vam je bez nje - komentirala je druga.

Žena je kasnije na objavi dodala da su čak i njeni roditelji vegani, ali da nikada nisu imali problema s tim što ona jede jaja; a ne bi im smetalo ni da su ona i sestra odlučile jesti meso jer su odluku o tome prepustili njima samima.

Sićušna Reagan rodila se tri puta manja od svoje sestre i prkosila svim izgledima da neće preživjeti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije