Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE VIDI PROBLEM U TOME

Žena ispričala: 'Prijateljica mi doji bebu kada ja želim piti alkohol, no govore da je to previše čudno!'

Tik Tok
10.08.2022.
u 13:49

Moja prijateljica ima sedmomjesečno dijete koje je s tatom izvan države ovaj vikend. Dopustila sam joj da ga doji kako bi ojačala njegov imunološki sustav, a i kako bi olakšala sebi - objasnila je u videu

Dojenje djeteta može biti težak posao, i iako mnogi hvale njegove dobrobiti i blisku vezu koju pruža majci i djetetu, za roditelja može biti vrlo zahtjevno. Jedna žena na TikToku je otkrila da dopušta svojoj prijateljici da doji njezino dijete ako ona taj dan želi popiti malo alkohola pa ne može to obaviti sama. 

Kako piše The Sun, u videu mame Grace prikazano je kako sjedi sa svojom prijateljicom na kauču, a ona doji njezino dijete. Žene se smiješe, a Grace miluje svoju bebu po glavi. 

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

- Moja prijateljica ima sedmomjesečno dijete koje je s tatom izvan države ovaj vikend. Dopustila sam joj da ga doji kako bi ojačala njegov imunološki sustav, a i kako bi olakšala sebi - objasnila je u videu. 

Rekla je i kako ponekad želi popiti koje alkoholno piće, no zna da to šteti bebi pa tada, ako je u mogućnosti, zamoli svoju prijateljicu te da ne vidi ništa čudno ili loše u tome. Dodala je i da vjeruje svojoj prijateljici jer i ona sama ima malenu bebu. 

U samo jednom danu video je prikupio 742 tisuća pregleda i brojne komentare, u kojima su joj mnogi korisnici pisali da je to njima jednostavno čudno i da oni ne bi dopustili da im netko drugi doji dijete.

@gregariously_grace #nursing #friendshipgoals #breastfeeding #breastfed #baby #babies #momsoftiktok #foryou #4you #4u #fedisbest #findyourgrace #nourisheveryyou ♬ Que Sera Sera - Billianne

- Možda sam ja samo posesivna, ali ne bih dopustila da netko drugi hrani moju bebu - napisala je jedna korisnica.

- Nisam sigurna da podržavam ovo - dodala je druga.

Međutim, bilo je i onih koji su smatrali da je lijepo što je žena učinila tako nešto za svoju prijateljicu. "Ovo je zaista jako lijepa gesta", komentirala je druga korisnica, a treća je dodala: "Učinila sam ovo za svoju prijateljicu! Zaista je blagoslov da netko ima toliko povjerenja u tebe!"

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom' 

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reborn
15:23 10.08.2022.

To se nekad zvalo "dojilja" i bilo je skroz normalno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije