Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad pukne ljubav

Žena ga je ostavila i uzela mu sve osim psa. Evo što je napravio...

Rafael Mantesso
Foto: Instagram
1/5
14.06.2016.
u 11:30

Mantesoo je dobio inspiraciju i odlučio "razbiti" bjelinu svojih zidova

Rafael Mantesoo trebao je sretno provesti  svoj okrugli trideseti rođendan. No, umjesto rođendanskog dara, dočekao ga je "hladan tuš". 

Žena ga je ostavila i uzela sve iz stana, posuđe, fotografije, namještaj. Ostali su mu samo prazni, bijeli zidovi i bul terijer kojeg nije htjela voditi sa sobom. A ona mu je nadjenula ime po svom omiljenom dizajneru cipela Jimmyju Choou. 

Svog najboljeg četveronožnog prijatelja, gledao je jedan dan nakon što se poslije igre smjestio na pod uz jedan od praznih zidova. Mantesoo je dobio inspiraciju i odlučio "razbiti" bjelinu svojih zidova. Uzeo je marker i "ocrtao" svog psa. Bii je to "klik" koji mu je napunio baterije, inspirirao ga i vratio u život. 

Da je ta ideja bila jedna od boljih u njegovu životu, pokazuje činjenica da ima gotovo 600 tisuća obožavatelja na svom profilu na Instagramu, na kojem je objavio oko 700 svojih umjetničkih djela. 

Pogledajte...

>>'Izgovorila je zavjet: Voljela sam te punih 438 dana. I voljet ću te barem još toliko', a onda je napravila ovo...

>>Otišla je na posao i ostavila bebu s mužem. Ovo što je napravio, postalo je pravi hit

Komentara 11

PZ
pipo_zloba
15:57 14.06.2016.

Još jedan dokaz da pas voli bezuvjetno za razliku od kuje ... ;-)

Avatar R3mbakis
R3mbakis
13:59 14.06.2016.

Zena nije uzela nista jer je ostavila ono sto je najvrijednije..PSA!!! A je ga zajebala..Samo mu je uslugu napravila..

PP
pp
12:42 14.06.2016.

I to je simpatično. Žena ti sve uzme i ode, a ti šta? Nećete ništa trkeljati o ravnopravnosti spolova, diskriminaciji...ovo je sve simpatično...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije