Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprimjereno

Žena dojila dijete, a svekar zgrozio svojim komentarom: 'Ne želim ga više nikada vidjeti'

Shuttershock
10.12.2020.
u 13:30

Nakon oca ušla je moja mama koja je isto imala potrebu komentirati moju suprugu i dojenje, pa je rekla nešto kao 'vidim da ne moramo brinuti da će dijete ikad biti gladno', požalio se muškarac na forumu

Iako bi se na dojenje trebalo gledati isključivo kao na najprirodniji i najzdraviji način prehrane bebe, mnogima žena koja doji još uvijek nije toliko prirodna pojava. a često se pokušava i pretvoriti u nešto seksualno.

Tako se jedan muškarac anonimno na Reddit forumu požalio na komentare i nesuglasice koje je dojenje njegove supruge izazvalo u njegovoj obitelji. Ispričao je tako da su nedavno do njih doma svratili njegovi roditelji, baš u vrijeme dok je ona dojila njihovog sina. Iako se ženi, kaže, nije vidjela ni bradavica, čim je ušao i vidio svoju snahu kako doji, njegov se otac zagledao u njene grudi i rekao 'da sad vidi zašto mu unuk tako dobro uhranjen'.

- Nakon njega je ušla i mama koja je isto imala potrebu komentirati činjenicu da ona doji, pa je rekla nešto kao 'vidim da ne moramo brinuti da će dijete ikad biti gladno' - požalio se muškarac koji kaže i da je njegova supruga jako nesigurna kad je o njenom tijelu riječ, pogotovo nakon poroda jer nije još uspjela skinuti višak kilograma. Zbog toga su je, piše, komentari njegovih roditelja jako uzrujali i rasplakali.  

Foto: Shuttershock

On je od svog oca tražio da joj se ispriča što je ovaj i napravio, a ona je ispriku, činilo se, prihvatila.

Ipak, nekoliko dana kasnije saznao je da je supruga bez obzira na tu ispriku njemu iza leđa svekru poslala poruku, u kojoj mu je napisala da je 'odvratni perverznjak, i da ga više ne želi u svom domu' .

- Znam da je komentar mog oca bio neprimjeren, ali sam mislio da se to s isprikom riješilo i da možemo ići dalje - piše muškarac i kaže kako 'misli da je ona pogriješila što je to nakon isprike uopće opet spominjala'.

Stotine je ljudi odgovorilo na ovaj post, a većina je stala na ženinu stranu.  

Treneri za strojeve: Umjetna inteligencija već je svuda oko nas

1/4

- Ja sam na strani vaše supruge. Žene se svakodnevno moraju nositi sa seksističkim komentarima zbog kojih se osjećaju nelagodno, a neprihvatljivo ih je slušati i u svom domu. Ono što je vaš otac rekao je seksualno uznemiravanje i nešto zbog čega bi možda dobio i otkaz da se isto dogodilo na poslu - napisala je jedna žena.

- Očekivao sam neki glupi komentar o tome kako bi se trebala skrivati dok doji, što također nije smiješno, ali ovo je jako ružno.  Žena se nikada ne bi trebala osjećati nelagodno u vlastitom domu - dodao je netko.

Danas u 18 sati u Večernjakovom podcastu, Morana Zibar: "Svi misle da je Potjera namještena."

Danas u 18 sati u Večernjakovom podcastu, Morana Zibar: "Svi misle da je Potjera namještena."

Danas u 18 sati u Večernjakovom podcastu, Morana Zibar: "Svi misle da je Potjera namještena."

Objavljuje Večernji list u Srijeda, 9. prosinca 2020.

 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
15:46 10.12.2020.

Tko bi lani rekao da će u prosincu biti sezona kiselih krastavaca.

NO
NoviCovjek
17:26 10.12.2020.

tko o komu, večernji o moralu i roditeljstvu. Ajde prvo počnite štititi prava djece pa tek onda možete pametovati o tome gdje je uredu hraniti to dijete. Kako sam ja uspio zaključiti od vas: moralno i prirodno je dojiti bebu bilo gdje, isto tako jednako moralno je "štititi prava žena" i ubiti to dijete... Jednostavno se nemojte baviti pitanjima koja ne poznajete. Jasno je meni da je trenutno velik broj rodilja i novorođenčadi (bit će klikanja), ali nemojte trovati te mlade roditelje. Ovo uopće nije bitna tema za to dijete ili za tu obitelj. Pitajte majke, uvijek se može naći način da se nahrani dijete a da ne vadiš dojku na sred trga. Od svojih troje djece nikad mi nije palo na pamet da bi to moglo biti problem dok me vi niste prosvijetlili. Ovo meni liči na neke perverznjake koji samo traže način da vide dojku, pa i po cijeni dostojanstva majke.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
16:14 10.12.2020.

Da su u Africi, gospođi bi to bio kompliment. Zemlja je zanimljivo mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije