Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreći nema kraja

Žena dobila novi posao, a njezina simpatična reakcija oduševila poslodavce, ali i društvene mreže

@dakara_spence/Instagram
02.10.2020.
u 13:30

Jednostavno je, kako kaže, morala zaplesati i proslaviti.

Žena imena Dakara Spence objavila je na internetu reakciju svoje nove zaposlenice nakon što joj je rekla da je dobila posao. U videu se može vidjeti djevojka koja mirno izađe iz zgrade u kojoj je doznala dobre vijesti, a zatim pogleda oko sebe kako bi se uvjerila da nema prolaznika. Nakon toga, počne veselo plesati i slaviti svoje novo postignuće. 

Nije poznato o kakvom je poslu riječ, ali mnogi su u komentarima čestitali djevojci i pohvalili njezin entuzijazam, prenosi LADBible.

Pogledajte video:

"Ona će vam biti najbolji zaposlenik, nećete požaliti što ste je zaposlili. Već sada obožava posao", napisao je netko.

Vrlo brzo doznalo se tko je djevojka u videu. "Morala sam to napraviti, ali mislila sam da me nitko nije vidio!" napisala je Kay Kay koja nije mogla ni zamisliti da će je dan nakon vijesti da je dobila posao šefica opet nazvati i reći nešto ludo poput: "Video je postao viralan, na TikToku si pogledana više od 20 milijuna puta!"

Veselje mladenaca oduševilo prolaznike na ulici:

1/1

Komentara 2

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:02 02.10.2020.

Hahaha, mala je kraljica

Avatar tanđara
tanđara
23:47 02.10.2020.

kako se veseli šljakanju.....zna li što je standard?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije