Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno

Željela je nove grudi, ali zbog nepažnje doktora ostala je potpuno nepokretna!

Emmalyn Nguyen
19.12.2019.
u 21:04

18-godišnja djevojka iz Colorada htjela je nove i veće grudi, a na kraju je ostala oštećenog mozga.

Nakon što je uštedjela 6000 dolara (41 172 kune) za operaciju grudi, Emmalyn Nguyen zaputila se kod doktora Geoffrey Kima u njegovu kliniku u Coloradu, piše unilad.co.uk.

"Kao njezina mama bila sam skroz uredu s tim, nisam mislila da će se tako nešto dogoditi mojoj kćeri.", rekla je Lynn Fam. Ipak, operacija je pošla u krivo. Prema tužbi, Emmalyn je ostala bez nadzora nakon što joj je medicinska sestra Rex Meeker dala anesteziju u 14:00, 1. kolovoza ove godine.

Procedura je trebala trajati samo dva sata, ali kako se protegla do popodne, Fam je počela imati "neki čudan osjećaj". Kako se mama sve više zabrinula, dr. Kim je rekao: "Sve je prošlo u najboljem redu, jedino što nismo nastavili s postupkom jer su joj se otkucaji srca smanjili, ali je dobro. Rekao je da je sve u redu. Mlada je, zdrava je, biće dobro, samo joj treba malo duže da se probudi."

Emmalyn je pretrpila srčani zastoj, oživila je i ponovno doživjela isto. Nitko nije ništa napravio 5 sati. Rex Meeker je na kraju nazvala hitnu koja je prebacila tinejdžericu u bolnicu Littleton, a 22 dana kasnije prebačena je u rehabilitacijsku bolnicu kako bi se oporavila.
Emmalyn je sada u "minimalno svjesnom stanju" vjerojatno do kraja života - nesposobna da govori, hoda, jede ili brine o sebi. Tužba, koja se odnosi na nepažnju, neće ju vratiti, ali mama kaže da može pružiti neke odgovore.

"Za mene je čudo što je sve to prošla i još se bori. Ne znam kako mogu spavati noću znajući da su joj to učinili. Uništili su Emmalyn život, ne samo njezin već i naš.", rekla je majka.

Meeker je i ranije sudjelovala u parnici: 2007. godine, nakon što je Paula Harty pretrpjela teško oštećenje mozga prilikom operacije povećanja dojki, medicinska sestra optužena je za nepažnju. Mjesec dana kasnije, Harty je preminula.

Komentara 5

DD
dobar.d
01:16 20.12.2019.

Povecanje grudi je neodvojivo od smanjenja mozga.

CH
chemica
23:32 19.12.2019.

Malu dragi bog svakako nije stvorio za mudraca, a ni njezinu majku. Pozdrav svim mamama koje smatraju da je kćerima puno pametnije kupiti nove sise nego, npr. računalo.

ZE
Zekonja
22:13 19.12.2019.

Barem su umrle povecanih grudi, to je vec velik plus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije