Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maline

Želite li djecu, jedite ovo super voće!

maline, voće (1)
PIXSELL
26.08.2013.
u 11:26

Muškarci koji jedu maline imaju veće šanse za očinstvo, a žene manje šanse za pobačaje, tvrde znanstvenici

Maline sadržavaju visoke razine vitamina C i magnezij koji je ključan za mušku plodnost i dobru proizvodnju testosterona, stoga muškarci koji često jedu maline imaju veće šanse za očinstvo. Znanstvenici objašnjavaju da supstance iz maline, ponajviše vitamin C, štite spermu od tzv. oksidacijskog stresa.

No one nisu samo eliksir plodnosti za muškarce već gotovo jednako učinkovito djeluju i na žene, sprečavajući spontane pobačaje.

– Maline još uvijek čekaju naziv super namirnice, što bi svakako trebale dobiti jer je doista riječ o super voću. A nova istraživanja otkrila su da zbog svojih sastojaka imaju vrlo pozitivan učinak kako na mušku tako i na žensku plodnost – objašnjava stručnjakinja za plodnost Juliet Wilson, piše Daily Mail.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije