Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zelen i svjež

Želite da vam božićno drvce traje dulje? Svakih nekoliko dana zalijte ga ovim proizvodom

shutterstock
02.12.2020.
u 07:00

Gazirani napitak od limuna i limete ključ je hidratiziranog stabla.

S pandemijom koronavirusa ove godine, nije ni čudo da su mnogi postavili svoje božićne ukrase puno ranije nego prijašnjih godina. Kako bi proširili blagdansko raspoloženje, mnogi su svoje domove već uredili te okitili božićna drvca, ali brzo su shvatili jedan problem - borovi venu, prenosi Mirror.

Održavanje svježeg izgleda božićnog drvca tijekom cijelih blagdana može biti pomalo nezgodno, ali postoji jedan trik koji će vam u tome pomoći. Sve što vam je potrebno je gazirano piće s okusom limuna ili limete.

Trikovi pomoću kojih ćete si olakšati učenje: Udisanje limuna, masiranje uha...

1/3

Osim svakodnevnog provjeravanja vašeg stabla kako biste bili sigurni da se u podnožju nalazi dva centimetra vode, stručnjaci kažu da biste ga trebali zalijevati s gaziranim pićem.

Gazirani napitak od limuna i limete ključ je hidratiziranog stabla, točnije tri dijela vode i jedan dio gaziranog soka.

Objašnjavajući metodu koja stoji iza trika, vrtlari su rekli da će šećer u gaziranom soku pomoći hraniti drvo i održavati ga svježim. Jednostavno svakih nekoliko dana, svoje drvo trebate zaliti smjesom vode i gaziranog pića te ga time održati dulje na životu.

Bez struganja otopite led sa stakla u nekoliko sekundi:

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
18:10 02.12.2020.

Zakaj ne kupite zivo drvce u tegli i nakon sveta 3 kralja ga ne zasadite, recimo na Jakusevac? U par godina problem smetista je rijesen na najbolji nacin

KV
ka-vuk
16:56 02.12.2020.

Godinama koristim običnu vodu s šećerom . Poslije mi ga uvijek žao baciti jer ne gubi iglice.

SL
slavenZadravec
19:24 02.12.2020.

Želite li da vam božićno drvce traje dulje, ostavite ga u zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije