Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi uzbuđenje

'Želim probati seks s drugim parovima, ali moja djevojka nije zainteresirana. Kako da je nagovorim?'

shutterstock
09.07.2020.
u 21:01

Njegova djevojka nije zainteresirana za njegov seksualni prijedlog pa je za pomoć pitao stručnjakinju.

Želim uvesti druge muškarce i žene, pa čak i parove u naš seksualni život. Moja partnerica je sramežljiva i povučena. Nije baš zainteresirana za moju ideju i uvijek samo šuti kada je ja spomenem. Samo jednom se živi pa zašto ne bismo isprobali sve? Svojoj partnerici u potpunosti vjerujem. Imam 36 godina, a ona 34. Zajedno smo već pet godina. Naš odnos pun je ljubavi, ali moj prijedlog uzrokovao je dosta svađa jer ona nije zainteresirana za njega. Jesam li u krivu što je pokušavam nagovoriti na to - pitao je jedan muškarac psihoterapeutkinju Deidre, prenosi The Sun.

- Dovođenje drugih ljudi u vaš odnos je vrlo riskantno i može uzrokovati velike probleme i narušavanje povjerenja. Vaša djevojka jasno vam je dala do znanja da je ne zanimaju takve stvari, stoga vam je najbolje da odustanete od te ideje. Do ovakve ideje vjerojatno ste došli zbog nedostatka uzbuđenja u vašem seksualnom životu, ali to možete promijeniti uvođenjem novih stvari i promjenom vaše uobičajene rutine. Možda niste ni spremni na dugotrajan i ozbiljan odnos, ali važno je samo iskreno pričati s vašom partnericom - odgovorila mu je Deidre.

Stručnjak otkriva zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Komentara 18

DD
don~drejper
11:54 10.07.2020.

Možda ona ima nekog sa strane pa se kao pravi da nije zainteresovana 😉

DU
Deleted user
00:29 13.07.2020.

Nikako. Tu nema nagovora, samo svojevoljno, ukoliko oboje želite.

DD
don~drejper
23:19 10.07.2020.

Moj mejl, a-l-e-k-a-l-e-k-s-e-j-80-@-g-m-a-i-l.c-o-m,naravno bez crtica 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije